HerNews.gr
Beauty

Met Gala 2023: Tα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Met Gala 2023

Το φετινό Met Gala ήταν αφιερωμένο στον εμβληματικό σχεδιαστή Karl Lagerfeld και τόσο οι λαμπερές δημιουργίες στο κόκκινο χαλί, όσο και τα beauty looks, άντλησαν έμπνευση από τη δική του μοναδική αισθητική σε οίκους όπως: Chloé, Fendi και Chanel.

Εξερευνώντας το πλούσιο αρχείο της καριέρας του στη μόδα, οι παρευρισκόμενοι απέδωσαν το όραμά του στην ομορφιά με ανεπιτήδευτα beauty look που είχαν ως βάση το παριζιάνικο je ne sais quoi vibe.

Χαμηλά σινιόν, αξεσουάρ μαλλιών όπως φιόγκοι, cat eyes και γκρι ή nude αποχρώσεις συνέθεσαν τα πιο ωραία μακιγιάζ και χτενίσματα, σε μια χρονιά που όλα δείχνουν προς τη φυσικότητα.

Από την Anne Hathaway στη Billie Eilish, τα celebrity beauty look που ξεχώρισε το Hernews βρίσκονται παρακάτω. Κρατήστε σημειώσεις και ανανεώστε τα look  σας με στοιχεία από την αίγλη του Met Gala.

Met Gala 2023: Tα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Anne Hathaway

Η Anne επέλεξε ένα χαμηλό σινιόν με ελαφριά πλεξίδα και μαλλιά που έπεφταν απαλά γύρω από το πρόσωπό της. Το μακιγιάζ της ήταν έντονο στα μάτια, με cat eye liner και ουδέτερα χείλη.

Met Gala 2023

Michaela Coel

Η Michaela Coel επέλεξε ένα εντυπωσιακό braid χτένισμα που τόνιζε τα χαρακτηριστικά της. Το μακιγιάζ της περιλάμβανε glittery eye look στους τόνους του δέρματός της, το οποίο συμπλήρωνε υπέροχα την εμφάνισή της στο Met Gala.

Met Gala 2023

Paloma Elsesser

Η Paloma Elsesser υιοθέτησε την κορυφαία make up τάση που είδαμε στο πιο πρόσφατο σόου της Chanel: metallic eyes. Η εμφάνισή της περιλάμβανε μια ασημί σκιά και λίγο γκλίτερ, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο look. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κι εσείς αυτήν την τάση, αρκεί να χρησιμοποιήσετε μια ασημένια σκιά και λίγο γκλίτερ.

Paloma Elsesser

Jennifer Lopez

Στο μακιγιάζ, η Jennifer Lopez επέλεξε ένα φωτεινό και λαμπερό look, με έμφαση στα μάτια. Χρησιμοποίησε μια σκιά σε μπρονζέ αποχρώσεις, που ταίριαζε απόλυτα με τον τόνο του δέρματός της, ενώ το cat-eye liner πρόσθεσε δραματικότητα και κομψότητα. Το χαμόγελό της ήταν ακαταμάχητο, χάρη στο nude κραγιόν που συμπλήρωνε το look.

Jennifer Lopez

Cara Delevingne

Η Cara Delevingne εντυπωσίασε στο Met Gala 2023 με ένα μοναδικό beauty look. Τα μάτια της τονίστηκαν με έντονο smokey eye και καφέ-χρυσές αποχρώσεις, ενώ τα φρύδια της ήταν έντονα και ξεκάθαρα. Το μακρύ κοντό καρέ της χτενίστηκε ίσιο και λείο, προσθέτοντας κομψότητα.

Alton Masson

Στο Met Gala 2023, ο Alton Masson ξεχώρισε με ένα κομψό και μοντέρνο beauty look. Τα μαλλιά του χτενίστηκαν προς τα πίσω, δημιουργώντας μια λεία και καθαρή εικόνα. Το μακιγιάζ του είχε μια φυσική αίσθηση με ελαφρύ κοντουρινγκ και λεπτομέρειες που τόνιζαν τα χαρακτηριστικά του, ενώ το στυλ των φρυδιών του ήταν απλό και φυσικό.
Met Gala 2023

Kim Kardashian

 Η Kim Kardashian εντυπωσίασε με ένα εκθαμβωτικό beauty look. Τα μαλλιά της ήταν συγκεντρωμένα σε μια χαμηλή κοτσίδα, ενώ το μακιγιάζ της έδινε έμφαση στα μάτια με έντονο smokey eye και μακριές βλεφαρίδες. Το δέρμα της ήταν λαμπερό και υγιές, με φυσικό κοντουρινγκ και λαμπερό highlighter.
Kim Kardahsian

Jenna Ortega

 H Jenna Ortega κατάφερε να ξεχωρίσει με το υπέροχο beauty look της. Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε ένα χαλαρό, ρομαντικό χτένισμα, ενώ το μακιγιάζ της ήταν φυσικό και λαμπερό. Τα μάτια της τόνιζαν με μια ελαφριά σκιά και μάσκαρα, ενώ τα χείλη της ήταν απαλά ροζ.
Jenna Ortega

Penelope Cruz

Η Penelope Cruz έλαμψε στο Met Gala 2023 με ένα chic look. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν κομψό κότσο με μερικές απαλές τούφες γύρω από το πρόσωπό της. Το μακιγιάζ της εστίαζε στα μάτια, με μια καπνιστή σκιά και έντονο eyeliner, ενώ τα χείλη της ήταν σε μια απαλή απόχρωση ροζ.

Penelope Cruz

 Gigi Hadid

Τα μαλλιά της είχαν μυτερά κύματα σε στυλ γοργόνας, το μισό πιασμένο προς τα πίσω. Το βλέμμα της κέρδιζε τις εντυπώσεις, καθώς ήταν στολισμένο με λεπτά στρώματα πέρλες για ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα, που συμπλήρωνε τη θεαματική εμφάνισή της.
Gigi Hadid

Billie Elish

 Η Billie Eilish εντυπωσίασε στο Met Gala 2023 με ένα εκπληκτικό beauty look. Η πολύ μακριά πλεξούδα της ήταν ένα μικρό έργο τέχνης, στολισμένη με μαύρες κορδέλες και μαύρες πέρλες, όπως ακριβώς και τα clips στα πλάγια της κεφαλής της. Αυτή η εκπληκτική λεπτομέρεια ταιριάζει απόλυτα με το σκοτεινό eye make-up look που επέλεξε, δημιουργώντας μια μαγευτική και μοναδική εμφάνιση.

Billie Eilish

Ashley Graham

Η Ashley Graham έκλεψε τις εντυπώσεις στο Met Gala 2023 με το εκθαμβωτικό beauty look της. Το υγρό, finger-wave hair look της ήταν μια υπέροχη πινελιά που έδειχνε κομψό και vintage. Αυτή η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό winged liner στα μάτια της, που έδινε ένα ιδανικό vintage στυλ στην ολοκληρωμένη εικόνα της.

Ashley Graham

Rihanna: Η “νυφική” της εμφάνιση στο Met Gala έκανε τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται αν παντρεύτηκε

Νεότερα Άρθρα

5+1 τρόποι για ν’ αξιοποιήσεις τη βαζελίνη

Her News

Jennifer Lopez: To ρομαντικό hair styling και το καλοκαιρινό νυφικό μακιγιαζ

HerNewskl

Η ωραιότερη συλλογή καλλυντικών για τη γυναίκα

Her News