HerNews.gr
Σχέσεις

Κακό timing: Υπάρχει στον έρωτα ή είναι απλά μια δικαιολογία;

couple

Υπάρχει -θα αναρωτηθεί κανείς- σωστός και λάθος χρόνος για ενώσεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο που θέλεις πολύ; Ισχύει αυτό το “δεν είναι το κατάλληλο timing για εμάς” ή πρόκειται για μια βολική δικαιολογία; 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας ξεκαθαρίσουμε το ότι ο χρόνος είναι ένας και δεν χωρίζεται σε κατηγορίες. Άρα υπάρχει το κακό timing; Ας δούμε.. 

Υποχρεώσεις 

Η πιο κομψή αλλά και έξυπνη δικαιολογία για να αποφύγεις μια σχέση που δεν επιθυμείς να γίνει είναι να προβάλεις την ασφυκτικά  γεμάτη καθημερινότητά σου. Στην προκειμένη περίπτωση δεν σου φταίει το κακό timing αλλά και εσύ η ίδια που αντί να αδράξεις την ευκαιρία (πάντα μιλάμε όταν αξίζει ο άλλος), την πετάς στην άκρη δίχως δεύτερη σκέψη. Άρα, ο χρόνος δεν είναι το πρόβλημά σου.

Διαθεσιμότητα..

Τι γίνεται στην περίπτωση που εσύ είσαι εκείνη που δέχεται την άρνηση; Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις (ξανά!) το φταίξιμο στο κακό timing. Δεν φταίει κανένας μη συγχρονισμός σε αυτήν την περίπτωση. He’s just not that into you, που μας έμαθε και η λατρεμένη ταινία.

Καρίερα

Ή αλλιώς όταν κανείς από τους δυο σας δεν βάζει ως προτεραιότητα μία σχέση. Σύνηθες παράδειγμα είναι η εμμονή μας με την καριέρα μας. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που επιθυμεί και είναι υγιές να έχει προτεραιότητες και στόχους στην ζωή του. Όλα στη ζωή απαιτούν ισορροπία και μέτρο. Για αυτό ξέρεις μέσα σου, ότι όσο και αν δουλεύεις, αν θες θα βρεις χρόνο για κάποιον. Θες;

Η σχέση 

Το έχουν βιώσει οι περισσότεροι: Βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και ξαφνικά γνωρίζεις έναν άνθρωπο ο οποίος σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και σε καλεί να ζήσεις την απόλυτη περιπέτεια. Μεγάλο το δίλημμα και δύσκολη η απόφαση. Σίγουρη διακαιολογία. Αν μένεις με έναν άνθρωπο ενώ σε ελκεί κάποιος άλλος, δεν κοροιδευεις κανέναν άλλον, μονάχα εσένα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μυστικά για να πετύχει μια σχέση από απόσταση

Her News

Σημάδια ότι είναι νωρίς για να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας

Her News

Ο σύντροφός μου είναι απόμακρος: Τι φταίει;

Her News b