HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Τόλης Παπαδημητρίου: «Μου αρέσει η κωμωδία ως είδος. Δεν ξέρω τι μυστήρια ηδονή είναι αυτή!»

τολης παπαδημητριου

Γράφει κείμενα για το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», παίζει κείμενα για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, έγραψε σενάριο για ταινία, θεατρικά έργα, και πρωταγωνιστεί! Ο ταλαντούχος Τόλης Παπαδημητρίου σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη.

Από τους πιο ταλαντούχους της νέας γενιάς ο Τόλης Παπαδημητρίου γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 1990 στην Άρτα, αλλά μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Από μικρός έδειξε κλίση προς την Τέχνη, έγραφε δικά του σενάρια και τα σκηνοθετούσε “ανεβάζοντας” τις πρώτες του παραστάσεις, στην αυλή του σχολείου.

Όλα τα ταλέντα σε εσάς Τόλη, δεν αφήσατε και τίποτα. Εκπληκτικός σεναριογράφος, εκπληκτικός ηθοποιός, εκπληκτικός στιχουργός, σκηνοθέτης… Και για να εξηγήσω, γράφετε κείμενα για το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», και παίζετε κείμενα για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, και παραφράζετε στίχους για τα τραγούδια που λέει, διαλόγους για stand up comedies, γράψατε σενάριο για ταινία, θεατρικά έργα, και πρωταγωνιστείτε κιόλας. Από τους ευφυέστερους της γενιάς σας! Πόσο δύσκολο να τα κάνετε όλα αυτά μαζί; Δουλεύετε 24ωρο δηλαδή;

«Αρχικά, ευχαριστώ για το “εγκώμιο!”. Εργάζομαι πολύ, ναι. “24 στα 7”, για πολύ καιρό τώρα. Έχω την τύχη να το κάνω, όμως, σε κάτι που αγαπώ και δεν παραπονιέμαι. Έχω, άλλωστε, εμμονή με τη δουλειά – μπορώ, πια, να το παραδεχθώ. Αυτό που προσπαθώ και ελπίζω, είναι ό,τι κάνω, να αξίζει… Και να το κάνω όσο πιο καλά μπορώ».

Από πιτσιρικάς ήσασταν τόσο δραστήριος;

«Η αλήθεια είναι πως από μικρός δεν στεκόμουν πουθενά. Είχα τρελή ενέργεια. Όλο ήθελα κάτι να φτιάχνω. Ή και να χαλάω».

Ήσασταν «πειραχτήρι» στο σχολείο;

«Όχι ακριβώς. Αλλά μου άρεσε πολύ η παρέα και να βρίσκω τρόπους να κάνω τους άλλους να γελάνε. Θυμάμαι ότι έλεγα ένα αστείο και μετά κολλούσαμε και το λέγαμε όλοι για καιρό». 

Και με την Τέχνη πότε και πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε;

«Είχα το “ψώνιο” από πολύ μικρός. Έγραφα δικές μου ιστορίες, μου άρεσε να “παίζω”, να βάζω τους άλλους να “παίζουν”… Γενικά είχα την τάση… Και πηγαίνοντας στη Δραματική Σχολή επιβεβαίωσα αυτό που ήδη ένιωθα… Έχω “φτιαχτεί” για να κάνω αυτό που κάνω. Και ευτυχώς το βρήκα».

Μόνον κωμωδία… Γιατί;

«Γιατί μ’ αρέσει. Δεν ξέρω τι μυστήρια ηδονή είναι αυτή! Να, θέλω δηλαδή, να κάνω τον άλλον να γελάει. Αν και υποψιάζομαι το λόγο που το έχω ανάγκη. Η… ψυχοθεραπεία θα μου τα αποκαλύψει αυτά»!

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στη Vradini.gr

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρίκα Διαλυνά: «Έχω ένα παράπονο από τον σύζυγο μου, δεν εχει παρουσιαστεί ποτέ στο όνειρο μου»

Her News b

Σταμάτης Μαλέλης: Ήμουν 15 μέρες σε κώμα, πάθαινα συνεχώς ανακοπές – Με βοήθησε ο Θεός

Her News

O Δημήτρης Σκουλός μιλά αποκλειστικά στο HerNews: «Δεν έχω εμπορευματοποιήσει την προσωπική μου ζωή. Δεν έχω ανάγκη τα likes για να αισθάνομαι καλός μπαμπάς»

HerNews ka