HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πως την πρόδωσε η φωνή της…

Το σατανικό σχέδιο της βασισμένο στην εμμονή της με τον Μάνο Δασκαλάκη αποκάλυψε η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου. Που δηλώνει «αθώα» μέσα από το «αποστειρωμένο» κελί της. Η φωνή της την έχει προδώσει, ενώ τις τελευταίες ώρες τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως από τις εξονυχιστικές έρευνες στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας. Αυτές επιβεβαιώνουν πως έψαχνε για τη φονική κεταμίνη. Την ουσία που χορηγούμενη σε θανατηφόρα δόση, σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.

Τα δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο έχουν διπλή ανάγνωση: από τη μία η «Μήδεια» έβαζε στο «κάδρο» τον εν διαστάσει σύζυγό της, επιχειρώντας να αποπροσανατολίσει τις Αρχές λίγο πριν τη σύλληψή της.

Από την άλλη προσπαθούσε να αποσπάσει πληροφορίες για τη νέα σχέση του Μάνου Δασκαλάκη. Σε κάθε περίπτωση, «έδειξε» σε δολοφονία και των τριών παιδιών κι αν το στημένο, αρρωστημένο παιχνίδι της αποδειχτεί επισήμως, τότε έχει και ομολογήσει εμμέσως για τριπλό έγκλημα.

Εντύπωση είχε προκαλέσει πως λίγες εβδομάδες πριν, η κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, προσπαθούσε με αλλεπάλληλες κλήσεις να αποσπάσει το όνομα της νυν συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη από την Αγγελική Νικολούλη.

Η πολύπειρη δημοσιογράφος δεν θα της έδινε ποτέ οποιοδήποτε στοιχείο, γεγονός που της έκανε σαφές από την αρχή. Η Ρούλα Πισπιρίγκου όμως, επέμεινε και της ζητούσε έντονα «έστω το μικρό όνομά» της.

Μετά από αυτό, δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί καθόλου απίθανο, το να προσπάθησε να στρέψει το βλέμμα των δημοσιογράφων στη νέα ζωή του Μάνου Δασκαλάκη, ώστε να μάθει στοιχεία για την τωρινή σύντροφό του μέσα από τα ρεπορτάζ.

Οι δύο κλήσεις που «μυρίζουν» ομολογία

Οι Αρχές εξετάζουν πολύ προσεκτικά και εξονυχιστικά τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ η πλευρά Δασκαλάκη, όπως έγινε γνωστό, δηλώνει με βεβαιότητα πως η φωνή ανήκει στην 33χρονη κατηγορούμενη.

Είχαν προηγηθεί δύο τηλεφωνήματα σε τηλεοπτικές εκπομπές, ένας στις 15 και ένα στις 25 Μαρτίου, στα οποία μια «μυστηριώδης» γυναίκα με αλλοιωμένη φωνή επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των τριών παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη.«Γιατί αυτός ξέρει τι απέγιναν τα παιδιά του».

«Σώστε τη ψυχή των παιδιών αυτών» φέρεται να έλεγε η γυναίκα στο τηλέφωνο.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μάνος Δασκαλάκης: Έφτασε στην ανακρίτρια σήμερα το μεσημέρι

Her News

Ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο – «Ντροπή σας, ξεφτίλες» φώναζαν μέσα στο δικαστήριο

Her News b

Καιρός: «Έρχεται» τριήμερη κακοκαιρία με μποφόρ και τσουχτερό κρύο – Πού θα χιονίσει

Her News b