HerNews.gr
Ελλάδα

Παιδικά Χωριά SOS: H συγκινητική κίνηση από το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή το Πάσχα

Tα παιδιά που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS στον Δήμο Βάρης βρίσκονται σε γιορτινό κλίμα, αφού τους προσφέρθηκαν Πασχαλινές λαμπάδες.

Πιο συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης τους έκανε δώρο αυτές τις λαμπάδες, προσφέροντας τους μεγάλη χαρά για την Ακολουθία της Ανάστασης.
Οι λαμπάδες είναι δημιουργίες της “Φλόγας”. Η συγκεκριμένη οργάνωση έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα και προσπαθεί να βοηθήσει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η συγκεκριμένη κινήση γνωστοποιήθηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου η σελίδα των ων Παιδικών Χωριών SOS έγραψε χαρακτηριστικά πως:

“Όπως έγινε γνωστό σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό έγινε με την φροντίδα του πρωθυπουργικού γραφείου: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γ.γ. του γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη και το γ.γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιωργο Σταμάτη που για άλλη μια φορά βρέθηκαν κοντά στα παιδιά μας. Και αυτό το Πάσχα πρόσφεραν πασχαλινές λαμπάδες από την «Φλόγα» σε όλα τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης για να ανάψουν το φως της Ανάστασης, της Ελπίδας και της Ειρήνης. Ανάμεσά τους βρέθηκαν και τα παιδιά των πρώτων μονογονεϊκών οικογενειών που φιλοξενούμε από την Ουκρανία”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Συγκλονίζει η κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν: “Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική. Άκρως ελεγκτική.”

Her News b

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία από τον Δήμο Πειραιά

Her News

Δήμος Αθηναίων: Σε επιφυλακή όλος ο μηχανισμός – Θερμαινόμενες αίθουσες και Street Work

Her News