HerNews.gr
Ελλάδα

Συγκλονίζει η κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν: “Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική. Άκρως ελεγκτική.”

Το προφίλ της συζυγικής σχέσης της αδικοχαμένης Καρολάιν και του δολοφόνου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, περιέγραψε η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία παρακολουθούσε το ζευγάρι.

Κατά την κατάθεσή της στο δικαστήριο, η μάρτυρας έκανε λόγο για έναν χειριστικό σύζυγο, περιγράφοντας την Καρολάιν ως απόλυτα εξαρτώμενη από τον δολοφόνο της, ενώ τόνισε πως η νεαρή γυναίκα της είπε από την πρώτη κιόλας συνεδρία ότι ήθελε να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι των Γλυκών Νερών.

Ωστόσο, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος της είχε παρουσιάσει τη σχέση τους ιδανική γεμάτη έρωτα, ταξίδια και πάθος.

«Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως ελεγκτική. Η ίδια πολλές φορές η Καρολάιν δεν καταλάβαινε τον εαυτό της, την έκανε να αισθάνεται ενοχές. Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος, δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Ήθελε να πάει σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής αλλά δεν είχε χρήματα. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου».

Ακόμη η μάρτυρας ανέφερε πως «οι μώλωπες της ψυχής της Καρολάιν καθρεφτίζονταν στο χαμόγελό της».

 

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Telegram: «Βροχή» οι καταγγελίες γυναικών για διαρροή ψεύτικων γυμνών φωτογραφιών

HerNews ka

Blue Horizon: Πότε και που θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη

HerNews ka

ΑΑΔΕ: Πρόστιμο 270.000 ευρώ σε influencer για φοροδιαφυγή

Her News