HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25 έως 1 Μαΐου

zodia

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 25/4 έως 1/5.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρ-20 Απρ)

Μια εβδομάδα με μεγάλη κινητικότητα για εσάς!  Σας περιμένουν ευχάριστα ταξιδάκια ευχάριστα μηνύματα και ειδήσεις από πολύ δικά σας άτομα. Αρκετοί από εσάς θα καταφέρετε να κλείσετε συμφέρουσες εργασιακές συμφωνίες με αποτέλεσμα να έχετε πολύ καλή ψυχολογία. Ίσως να θέλετε συγχρόνως να κρύψετε πολύ καλά κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες για να μην εκτεθείτε .

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Μια εβδομάδα με αρκετές συναισθηματικές και οικονομικές ανασφάλειες έρχεται. Ξοδέψατε αρκετά τις ημέρες του Πάσχα και αυτό σας έχει αγχώσει. Υπάρχουν όμως αρκετές ευκαιρίες να ξεχαστείτε καθώς θα υπάρξουν αρκετές επικοινωνίες με φίλους που θα σας καλούν για συναντήσεις. Και έτσι θα μπορέσετε να νιώσετε καλύτερα! Προς το τέλος της εβδομάδας θα εστιάσετε αποκλειστικά και μόνο σε εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21Ιουν )

Αυτή την εβδομάδα σας περιμένει κάτι πολύ καλό στον  επαγγελματικό σας τομέα .Δεν αποκλείεται αν είστε μόνοι σας να προκύψει ένας έρωτας μέσα από την εργασία σας. Συγχρόνως θα θελήσετε να κάνετε πολλά πραγματάκια αποκλειστικά και μόνο για εσάς για να φτιάξετε τη διαθεσή σας. Προς το τέλος της εβδομάδας αρκετοί θα κινηθείτε παρασκηνιακά ή θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιούν -22 Ιουλ)

Τι θα θέλετε να κρύψετε εσείς αγαπημένοι μου γιατί κινήστε παρασκηνιακά ; Που θα μιλάτε τι νέα θα σας δώσουν ; Πολλές μετακινήσεις κρυφές θα μου κάνετε ,προσέχετε να μην σας δει  κανένα  μάτι και εκτεθείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σας γίνουν πολλές προσκλήσεις από φιλικά σας άτομα και θέλω να τις εκμεταλευτείτε γιατί θα περάσετε πραγματικά πολύ όμορφα .

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22Αυγ)

Ήρθε η εβδομάδα που θα σας δωθούν ευκαιρίες να βρεθείτε με φίλους να περάσετε όμορφα και γιατί όχι να πάρετε αρκετή αγάπη και προσοχή. Καθώς δεν δέχεστε τίποτα λιγότερο! Θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν επαγγελματικά θέματα και θα θελήσετε και να δουλέψετε λίγο παραπάνω. Ξεκουραστείτε λίγο ακόμα γιατί ανάλογα με τις γιορτινές μέρες εσείς δεν ξεκουραστήκατε .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Μια εβδομάδα με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς τις γιορτινές μέρες παραμελήσατε κάποιες. Θα θελήσετε να δουλέψετε λίγο παραπάνω και αυτό θα σας αγχώσει. Θα έχετε όμως πολλά οικονομικά οφέλη από συνεργασίες και σίγουρα όμορφες στιγμές με το σύντροφο της ζωής. Να ξέρετε πως αυτή την εβδομάδα όσοι βρίσκονται απεναντί σας είναι διατεθημένοι να σας κάνουν όλα τα χατήρια .

ΖΥΓΟΣ(23Σεπ-  20 Οκτ)

Μια εβδομάδα που μπορείτε να επεκταθείτε και να ταξιδέψετε . Αρκετοί από εσάς θα αποφασίστε να κάνετε ένα μεταπτυχιακό και αν ασχολείστε με τα social media θα μπορέσετε να φανείτε λίγο παραπάνω. Εκμεταλευτείτε το λοιπόν για να γίνετε γνωστοί. Κάτι καλό  εργασιακό σας έρχεται και πολύ πιθανόν να βάλετε στη  τη καθημερινοτητά σας  κάτι που θα σας φτιάξει τη διάθεση .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Τι ακριβώς κάνετε εσείς αγαπημένοι μου γιατί τόση χαρά ; Πάνε πολύ καλά τα ερωτικά σας; Περιμένετε έναν απόγονο ; Προέκυψε ένας έρωτας και σας έχει αναστατώσει ; Και αυτή την εβδομάδα ευνοείστε πολύ σε θέματα καρδιάς και παιδιών. Αδράξτε μου λοιπόν τις ευκαιρίες που σας δίνονται και περάστε όμορφα για όσο το σύμπαν σας ευνοεί και είναι με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ασχοληθείτε με σχέσεις και συνεργασίες όπως και με τα επαγγελματικά σας. Κάτι πολύ καλό σας περιμένει από την οικογένεια ή από την ακίνητη περιουσία σας. Και θα έχει σαν αποτέλεσμα να επέχετε μια πολύ καλή ψυχολογία . Προς το τέλος της εβδομάδας θα αναγκαστείτε να κάνετε μια διατροφή γιατί μάλλον το παρακάνατε τις γιορτινές ημέρες .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς θα πρέπει να ασχοληθείτε με την εργασία σας αρκετά. Ξεκουραστήκατε και γιατί όχι να σταματήσετε να τρώτε όσο και τις μέρες των γιορτών. Πολλές και ευχάριστες επικοινωνίες από τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας όπως και ευχάριστες μετακινήσεις. Κάτι που σίγουρα θα ακούσετε που θα σας φτιάξει κατά πολύ το κέφι. Προς το τέλος της εβδομάδας πάλι κάτι καλό σας περιμένει στα ερωτικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Φλερτ χαρά και διασκέδαση για εσάς αυτή την εβδομάδα . Δεν σας έφτασαν φαίνεται οι γιορτινές μέρες και εσείς συνεχίζετε να βγαίνετε έξω και να περνάτε καλά. Και μπράβο σας. Aν είστε μόνοι μην πείτε όχι σε έναν έρωτα ,σας παρακαλώ. Και δώστε του μια ευκαιρία να σας εξομολογηθεί τον ερωτά του. Αν πάλι έχετε παιδιά σας περιμένουν όμορφες στιγμές μαζί τους.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Εσείς αγαπημένα μου ψαράκια  που είστε ζώδια του νερού, κάτι πολύ καλό σας περιμένει σχετικά με οικονομικές εκκρεμότητες που μπορείτε τώρα να τις τακτοποιήσετε. Ή πολύ πιθανόν κάτι πολύ καλό σχετικά με τα αδέλφια σας. Πολλές και καλές μετακινήσεις όλη αυτή την εβδομάδα όπως και πολλά και ευχάριστα νέα σας περιμένουμε. Πείτε μας και εμάς τα ευχάριστα μην τα κρατάτε για τον εαυτό σας που εξαπλώνεστε ;

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποια ζώδια θα επηρεάσει η Πανσέληνος;

Her News

Ήλιος σε σύνοδο με το Ποσειδώνα: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις απο 28 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου

Her News