HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

365 Days: Πότε κάνει πρεμιέρα το σίκουελ της πιο ερωτικής ταινίας των τελευταίων χρόνων;

Το «365 Days: This Day» έρχεται στην πλατφόρμα του Netflix αύριο, 27 Απριλίου και αναμένεται να βρεθεί και πάλι στις top επιλογές των προτιμήσεων του κοινού. 

Στη δεύτερη ταινία θα δούμε κι άλλους νέους ηθοποιούς!  Όπως η Όλγα, κολλητή και στενή φίλη της Λάουρα (Μαγκνταλένα Λαμπάρσκα), ο Ντομένικο (Όταρ Σαραλίντζε), το έμπιστο δεξί χέρι του δον Μάσιμο, μαζί με νέες παρουσίες, όπως ο γοητευτικός Νάτσο (Σιμόνε Σουζίνα). Στην επίσημη σύνοψη του σίκουελ, η Λάουρα και ο Μάσιμο επιστρέφουν και είναι πιο καυτοί από ποτέ. Αλλά το νέο ξεκίνημα του ζευγαριού περιπλέκεται. Αυτό γίνεται λόγω των οικογενειακών δεσμών του Μάσιμο και ενός μυστηριώδους άντρα που μπαίνει στη ζωή της Λάουρα. Ο άντρας αυτός έρχεται για να κερδίσει την καρδιά και την εμπιστοσύνη της, με οποιοδήποτε αντίτιμο.

365

— Θα κάνω ό,τι θέλω μαζί σου.
— Όχι. Εγώ θα κάνω ό,τι θέλω μαζί σου.

Με αυτά τα λόγια ξεκινά το trailer του «365 Days: This Day», αλλάζοντας τη δυναμική εξουσίας ανάμεσα στη Λάουρα και τον Μάσιμο, τους δύο σέξι πρωταγωνιστές της ανέλπιστης επιτυχίας του Netflix.

Δείτε το trailer της 2ης ταινίας ΕΔΩ!

Ας θυμηθούμε την υπόθεση της 1ης ταινίας..

Ένα στέλεχος εταιρείας παγιδευμένο σε μια αδιάφορη σχέση,  πέφτει θύμα ενός αρχιμαφιόζου της Σικελίας που την απαγάγει και της δίνει περιθώριο 365 μέρες για να τον ερωτευτεί. Πρόκειται για μια ταινία με  ένα άκρως ερωτικό περιεχόμενο.Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Blanka Lipinska.

michelle

Αυτό που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια, είναι το γεγονός ότι οι ερωτικές σκηνές στην ταινία είναι τόσο αληθοφανείς, που όποιος την έχει παρακολουθήσει θεωρεί ότι υπήρξε πραγματική επαφή μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών. Εκείνο όμως που έμεινε σε όλες τις γυναίκες αξέχαστο, ήταν ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Μικέλε Μορόνε. O Μικέλε Μορόνε, είναι Ιταλός τραγουδιστής, ηθοποιός, μοντέλος και σχεδιαστής μόδας. Ο ίδιος κέρδισε διεθνή αναγνώριση αφού απεικόνισε το ρόλο του Massimo Torricelli στο ερωτικό  δράμα του 2020 365 Days.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Αντίνοος Αλμπάνης: Το φιλί στον Θεοχάρη Ιωαννίδη – «Φιλάς ωραία»

Her News

Ελένη Φιλίνη: «Μίλησα πριν 20 χρόνια για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχω βιώσει»

Her News

Βάσω Λασκαράκη: “Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασύρει”

HerNewskl