HerNews.gr
Social News

 Δούκισσα Νομικού: “Με τα παιδιά μιλάω για τα πάντα. Δεν τους έχω μιλήσει ποτέ μωρουδίστικα”

Δούκισσα Νομικού-hernews

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε ανοιχτά για την οικογένεια της, αλλά και για τους λόγους που έχει επιλέξει να αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση.

Δούκισσα Νομικού

Πιο συγκεκριμένα η ίδια μίλησε στην εφημερίδα, Real Life και τη δημοσιογράφο, Κορύνα Μανταγάρη. Αρχικά, ανέφερε το κατά πόσο άλλαξε η ζωή της όταν έγινε μητέρα, αλλά και για τον τρόπο που επικοινωνεί με μικρά παιδιά της, Σάββα και Αναστασία. 

Όσα δήλωσε η Δούκισσα Νομικού

Αρχίκα, η Δούκισσα Νομικού εξομολογήθηκε πως:

“Με τα παιδιά μιλάω για τα πάντα. Δεν τους έχω μιλήσει ποτέ μωρουδίστικα. Τα αντιμετωπίζω ως έξυπνα όντα, λέγοντας τους πάντα και μόνο αλήθειες χωρίς βέβαια να τους χαλάω τη μαγεία της αθωότητα και της ξεγνοιασιάς. Πιστεύω ότι ως γονείς έχουμε την ευθύνη, την υποχρέωση, να μιλάμε ειλικρινά  με τα παιδιά μας, να μην κρυβόμαστε και να μην του κρύβουμε την αλήθεια, ώστε να γίνονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, με κριτική ικανότητα και άποψη. 

Τα παιδιά άλλαξαν καταρχάς τις προτεραιότητές μου, τις ανάγκες μου, την ώρα που ξυπνάω κάθε πρωί, άλλαξαν τα δεδομένα γύρω μου και φυσικά άλλα και την κοσμοθεωρία μου Με βοήθησαν να εντοπίζω την ουσία και να εστιάζω, να επικεντρώνομαι σε αυτήν”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον πόλεμο στην Ουκρανία και στις δυσκολίες που βιώνουν τα παιδιά εκεί, λέγοντας ότι:

“Όλα αυτά που συμβαίνουν, όλα αυτά που παρακολουθούμε, με προβληματίζουν και με στενοχωρούν βαθύτατα. Ωστόσο, πιστεύω ότι δεν πρέπει να μένουμε αμέτοχοι και απλοί παρατηρητές. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο, με τις δικές του δυνάμεις, οφείλει να τοποθετείτε υπεύθυνα και αλληλέγγυα για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. με την Ένωση Μαζί για το Παιδί, συμμετέχω σε μία ανθρωπιστική πρωτοβουλία, ώστε να υποστηρίξουμε ανήλικα παιδιά και μητέρες πρόσφυγες από την Ουκρανία και να προσφέρουμε στέγη, σίτιση, είδη πρώτης ανάγκης και εκπαίδευση σε αυτά τα παιδιά που χρειάζονται την αγάπη μας.

Μπορεί όποιος θέλει, μπαίνοντας στο www.supportmazi.gr=mazitousagaliazoume, να ενημερωθεί για την πρωτοβουλία Μαζί, τους αγκαλιάζουμε και να συμμετάσχεις, όπως και όσο μπορεί, ώστε όλοι μαζί να γίνουμε μια ισχυρή, ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης”.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Justin Bieber: Η τρυφερή ερωτική εξομολόγηση στην Hailey για την πέμπτη επέτειό τους

HerNews ka

Sofia Richie: Ξέσπασε σε τσιρίδες όταν έμαθε το φύλο του παιδιού της (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka

Δέσποινα Βανδή: Το τρυφερό βίντεο για τα γενέθλια της Μελίνας Νικολαΐδη

Her News