HerNews.gr
Social News

Sofia Richie: Ξέσπασε σε τσιρίδες όταν έμαθε το φύλο του παιδιού της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sofia Richie μοιράστηκε τη γλυκιά στιγμή που εκείνη και ο σύζυγός της, Elliot Grainge, ανακάλυψαν ότι περιμένουν κοριτσάκι.

Με ένα βίντεο TikTok η Sofia Richie έδειξε πλάνα από την αξιολάτρευτη στιγμή του gender reveal που  το ζευγάρι και ο αγαπημένος τους σκύλος έμαθαν το φύλο του πρώτου τους παιδιού.

Στο κλιπ, η 25χρονη μέλλουσα μαμά φαίνεται να στέκεται δίπλα στον Grainge στην αυλή τους. «Έτοιμος;» τον ρώτησε πριν πέσει το κονφετί μετά από μια σύντομη αντίστροφη μέτρηση.

@sofiarichiegraingesorry to all my neighbors for the horrifying scream 😅♬ original sound – Sofia Richie Grainge

Αφού ροζ καπνός και κομφετί γέμισαν τον αέρα, ο Sofia Richie έβγαλε μια κραυγή και άρχισε να τρέχει “τρελαμένη” από τη χαρά της.

Ο Eliot Grainge, από την πλευρά του, κράτησε την αντίδρασή του πιο χαμηλών τόνων αλλά δεν ήταν λιγότερο ενθουσιασμένος από τη σύζυγό του για τα νέα.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη!» είπε η Richie στο κλιπ καθώς αγκάλιαζε τον σύζυγό της. «Συγγνώμη σε όλους τους γείτονές μου για την τρομακτική κραυγή», έγραψε στη λεζάντα του γλυκού βίντεο.

Το μοντέλο  αποκάλυψε στη Vogue  την  Πέμπτη ότι  είναι έγκυος  στο πρώτο παιδί του ζευγαριού.

Η ίδια  έγραψε στο Instagram  μαζί με μια φωτογραφία από τη φωτογράφιση του περιοδικού: «Οι καρδιές μας είναι γεμάτες με τόση αγάπη! Ευχαριστώ λοιπόν για όλη την υποστήριξή σας! Ανυπομονώ για αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής».

Η Sofia Richie που είναι περίπου έξι μηνών είπε στο δημοσίευμα ότι κράτησε τα νέα κρυφά για να «προστατέψει» τον χώρο της.

«Η εγκυμοσύνη είναι πραγματικά τρομακτική», μοιράστηκε. «Δεν συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν τόσα πολλά ορόσημα που πρέπει να πετύχεις και τόσες πολλές δοκιμές που πρέπει να κάνεις. Για μένα, ήταν πολύ σημαντικό να προστατεύσουμε την ψυχική μας υγεία και τον χώρο μας ως ζευγάρι».

Είπε επίσης ότι το ζευγάρι εξεπλάγη όταν έμαθαν ότι έχουν ένα κοριτσάκι καθ’ οδόν.

«Και οι δύο πιστεύαμε ότι ήταν αγόρι, οπότε ήταν ένα πραγματικό σοκ», θυμάται. «Το όνειρό μου στη ζωή είναι να κάνω μια κόρη αν και και ο Eliot είναι πολύ ενθουσιασμένος και για ένα κορίτσι».

Έγκυος η Sofia Richie: Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Elliot Grainge

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγκαν Φοξ: Αφέθηκε στα χέρια του Δημήτρη Γιαννέτου κι έγινε μία φλογερή κοκκινομάλλα

Her News

Κατερίνα Καινούργιου: Η ανάρτηση γεμάτη νόημα από τις διακοπές της – «Είμαι ήρεμη»

HerNews ka

«It’s the most wonderful time of my life» – Η Λάουρα Νάργες ποζάρει αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της, αναμένοντας τα Χριστούγεννα

Her News