HerNews.gr
Μόδα

Μόδα: Ποιο είναι το ιδανικό μαγιό για το χρώμα των μαλλιών σου;

swimsuit

Ήδη έχουμε ξεκινήσει να αγοράζουμε τα πρώτα μαγιό για την σεζόν..

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι όπως και στα ρούχα έτσι και στα μαγιό υπάρχουν επιλογές σύμφωνα με το χρώμα των μαλλιών μας; Παρακάτω θα δούμε τι χρώμα μαγιό πρέπει να επιλέξεις για να κεντρίσεις όλα τα βλέμματα στην παραλία φέτος το καλοκαίρι.

Καστανά μαλλιά

Δε χωράει αμφιβολία ότι το καλύτερο χρώμα που μπορεί να αναδείξει στο μέγιστο τις καστανές είναι το μπλε. Μπορεί να ταιριάξει πάνω σου σε όλες τις αποχρώσεις, ενώ μπορεί να δώσει ταυτόχρονα μια κομψή, σέξι και παιχνιδιάρικη εικόνα.Εξαιρετική επιλογή αποτελεί  για πολλές, το μαγιό σε κόκκινο χρώμα! Άκρως θηλυκό και σέξι, ταιριάζει υπέροχα με τα καστανά μαλλιά ενώ σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις! Κλασική επιλογή το λευκό, μπορεί να δημιουργήσει μια γλυκιά αντίθεση με το καστανό χρώμα των μαλλιών σου. Ειδικά αν διαθέτεις και μια μαυρισμένη επιδερμίδα, πρόσθεσε το στη λίστα με τις επιλογές σου.

swimsuit

Μαύρα μαλλιά

Μπορεί το αμιγώς μαύρο χρώμα στα μαλλιά σου να πηγαίνει με αρκετά μαγιό, όμως το μοβ χρώμα είναι εκείνο που ξεχωρίζει και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δοκίμασε επίσης το πράσινο χρώμα σε όποια απόχρωση υπάρχει. Στην πιο σκούρη έκδοση διαθέτει μια αριστοκρατική γοητεία, ενώ οι πιο απαλές και ζωντανές αποχρώσεις του είναι εξίσου εντυπωσιακές και ενδιαφέρουσες.

Ξανθά μαλλιά

Δεν υπάρχει καλύτερο χρώμα για μια ξανθιά από το φλογερό κόκκινο! Άκρως θηλυκό και εντυπωσιακό, που μαγνητίζει τα βλέμματα και μπορεί να δημιουργήσει απίστευτους συνδυασμούς. Εκτός του κόκκινου, κάθε απόχρωση αυτού μπορεί να δώσει ένα εξίσου μοναδικό αποτέλεσμα στην εμφάνισή σου. Δώσε μια girly πινελιά και μια νότα ρομαντισμού με ένα μαγιό σε ροζ χρώμα. Γιατί να μην επιλέξεις επίσης  μια παστέλ απόχρωση, όπως το ροδακινί που θα αγκαλιάσει υπέροχα την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου;

swimsuit

Κόκκινα μαλλιά

Το απόλυτο χρώμα για τις κοκκινομάλλες δεν είναι άλλο από το πράσινο. Μαγιό σε μαύρο χρώμα. Το επιλέγουν πολλές, αλλά για εσάς τις κοκκινομάλλες είναι ιδανικό. Μπορείς να φανταστείς άλλο μαγιό που θα δημιουργήσει ανάλογη αντίθεση και θα δέσει τόσο αρμονικά με την επιδερμίδα και τα κόκκινα μαλλιά σου; Ίσως η καλύτερη επιλογή να είναι το λευκό μαγιό.  Δε χωράνε πολλά λόγια για αυτή την αντίθεση, ακόμα κι αν διαθέτεις υπερβολικά ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Espadrilles: Πώς θα τις φορέσετε την άνοιξη με τον πιο στυλάτο τρόπο;

HerNewskl

Högl: Η νέα συλλογή FW22/23 είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις!

Her News

Diana: Αυτό ήταν το αγαπημένο της animal printed μαγιο

HerNewskl