HerNews.gr
Social News

Παντρεύτηκε ο Γιώργος Μαυρίδης την εκλεκτή της καρδιάς του Κρίστη Καθάργια

Σήμερα τελέστηκε ο πολιτικός γάμος του Γιώργου Μαυρίδη και της αγαπημένης του Κρίστη Καθάργια, όπως είχε αποκαλύψει πρώτα το HerNews. Το ζευγάρι μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από τη γαμήλια τελετή, με τους δυο τους να λάμπουν από ευτυχία.

Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου με κουμπάρο τον Γιώργο Κατσινόπουλο. Γαμπρός και νύφη ήταν πανέμορφοι και έλαμπαν από ευτυχία. Το νυφικό που επέλεξε η Κρίστη Καθάργια ήταν λευκό σατέν, με σκίσιμο που άφηνε να φανούν τα καλλίγραμμα πόδια της.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της δημοσιογράφου Χριστίνας Φωντή που έγραψε πρώτη στο HerNews, το ζευγάρι επέλεξε έναν ιδιαίτερο χώρο για τον γάμο του, την Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης – Casa Bianca.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, στις 15.30 το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Ο παρουσιαστής και tattoo artist είχε κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του  στην Χαλκιδική, αλλά λόγω πανδημίας δεν μπόρεσαν να διοργανώσουν τον γάμο τους.

Η ιδιαίτερη πρόταση γάμου έγινε στην θάλασσα, δίπλα στα δύο σκυλιά τους. Τα σκυλιά μάλιστα  έφερναν τα μπαλάκια που τους πέταγε ο Γιώργος Μαυρίδης ενώ μέσα σε ένα από αυτά είχε κρύψει το δαχτυλίδι.
Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό διάστημα, αλλά στην αρχή προτιμούσαν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Camila Cabello- Body Positivity: Το μήνυμα που ωθεί τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τις καμπύλες τους

HerNewskl

Δημήτρης Μοθωναίος: “Πέντε χρόνια νηφάλιος τον προηγούμενο μήνα! Η προσπάθεια για λογική σε αυτή την παραφροσύνη”

HerNewskl

Ηλίας Μαμαλάκης: Τα νεότερα για την υγεία του – «Κοντεύω»

HerNews ka