HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θεοχάρης Ιωαννίδης: “Φρίκαρα όταν μου έπεσαν τα μαλλιά, είχα πάθει σοκ. Μου είχε φύγει το ένα φρύδι”

Θεοχάρης Ιωαννίδης

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης δε θέλησε να κρύψει τίποτα και για αυτόν τον λόγο και μίλησε για ένα σοβαρό θέμα υγείας με το οποίο και ήρθε αντιμέτωπος.

Θεοχάρης Ιωαννίδης

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μετξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα που είχε με τα μαλλιά του.

Πιο συγκεκριμένα ο Θεοχάρης Ιωάννιδης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “μέχρι και το Μπρούσκο έβαφα τα μαλλιά μου γιατί μου είχαν πέσει και είχαν βγει άσπρα και γενικά είχα από πολύ μικρή ηλικία άσπρα μαλλιά, από τα 19. Άρχισαν να μου τα βάφουν όταν ξεκίνησα την μυθοπλασία στην τηλεόραση γιατί υποδυόμουν έναν 20χρονο. Εμένα με κουράσει πολύ αυτό”.

Θεοχάρης Ιωαννίδης-hernews

Κλείνοντας, εκείνος είπε πως “σε κάποια φάση είπα δεν μπορώ άλλο και τα άφησα λευκά. Φρίκαρα όταν μου έπεσαν τα μαλλιά, είχα πάθει σοκ. Μου είχε φύγει το ένα φρύδι, τα ματόκλαδα, ήταν το σοκ που μου βγήκε εκεί. Ίσως ήμουν πιο ευαίσθητος σε κάποια θέματα, τα οποία με έκαναν να μην μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια. Μέσα σε ένα βράδυ έφυγαν όλα μου τα μαλλιά. Υπήρχε ψυχραιμία από τους γονείς μου και το ξεπέρασα πολύ γρήγορα”.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Διδασκάλου: «Έρχονται πολλά νέα παιδιά και μου λένε πως δεν τολμούν να πουν στους γονείς τους ότι είναι γκέι»

HerNews ka

Σίσσυ Χρηστίδου: «Εμφανίζομαι με το μεγάλο μου χαμόγελο, γιατί το λάτρευε η μαμά μου» – Γιατί επέλεξε να μη φορέσει μαύρα

Her News

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: “Ένας από τους λόγους που οδηγηθήκαμε σε διάσταση…”

Her News b