HerNews.gr
Σχέσεις

Θα σου λείψει τη στιγμή που θα τη δεις ευτυχισμένη με κάποιον άλλον

θα σου λείψει

Δεν είναι η κοπέλα που θα σου λείψει τη στιγμή που φεύγει. Στην πραγματικότητα, δεν θα καταλάβεις από την αρχή την απουσία της.

Από τότε που τη γνώρισες, πίστευες πως θα είναι πάντα δίπλα σου παρά την άσχημη συμπεριφορά σου. Θα φύγει από τη ζωή σου και δε θα κάνει θόρυβο. Δε θα σε αποχαιρετήσει, γιατί θα δυσκολευτεί να κρύψει τα δάκρια της.

Δε θα μπορέσει να σε συνταντήσει εκείνη την τελευταία φορά, γιατί θα γνωρίζει πως δεν πρέπει να κοιτάξει πίσω. Θα είναι δύσκολο για εκείνη και ας μην το πιστέψεις εκείνη τη στιγμή.

θα σου λείψει

Το πιο δύσκολο για εκείνη θα είναι να αποδεχθεί πως όσες προσπάθειες και να κάνει, ποτέ δε θα καταφέρει να σε κάνει να νιώσεις το ίδιο. Είναι τώρα σε όλα δίπλα σου, έτσι δεν είναι; Είναι η δεδομένη σου, αν θέλεις να μιλάμε πια ξεκάθαρα.

Ακόμη πιστεύεις πως όσες γυναίκες και να γνωρίζεις, εκείνη θα περιμένει στο τηλέφωνο για μια δικαιολογία. Εϊσαι συνηθισμένος στις δικαιολογίες, δε σε φοβάμαι. Αυτό που δε θα καταλάβεις όμως είναι πως…

Κάποιες φορές δείχνεις στους ανθρώπους την πόρτα για πλάκα και αυτοί φεύγουν στα αλήθεια.

Η καρδιά της θα ραγίσει σε χιλιάδες μικρά κομμάτια, αλλά δε θα της αφήσεις άλλη επιλογή. Αν δεν εκτιμήσεις την παρουσία της, θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις την αξία της με την απουσία της.

θα σου λείψει

Θα σου λείψει όταν πλέον θα έχει φύγει και θα είναι ήδη πολύ αργά.

Θα σου λείψει τη στιγμή που δεν το περιμένεις. Όταν τη δεις ευτυχισμένη στο πλευρό κάποιου άλλου, εκείνη δε θα σε προσέξει πλέον. Θα έχει στρέψει την αγάπη της άλλου. Κάποιος άλλος θα έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη της. Ναι σε αυτήν την αγάπη που έδωσε σε σένα απλόχερα αναφέρομαι.

Δεν της ζήτησες να σε αγαπάει, όσο ανάγκη και αν το είχες. Σου έδωσε όλα τα αποθέματα αγάπης που κρατούσε σα φυλακτο στην καρδιά της και εσύ έκανες τα πάντα για να τα πουλήσεις.

Θα νιώσεις να σε διαπερνάει ένα ρεύμα όταν τα μάτια της θα λάμπουν, κοιτώντας κάποιον άλλον. Ποτέ δε χαμογελούσε σε σένα έτσι, γιατί την απογοήτευες με κάθε ευκαιρία.

Σε ξεπέρασε και ας πέρασαν αμέτρητα βράδια που χρειαζόταν να σε φαντάζεται δίπλα της για να αποκοιμηθεί. Επένδυσε σε σένα συναισθηματικά και εσύ τη χρησιμοποιούσες.

Θα παγώσεις τη στιγμή που θα ρωτήσεις για εκείνη και θα μάθεις πως είναι πια ευτυχισμένη. Μαζί σου ήταν όλα “σχεδόν”.

Σχεδόν σε σχέση, σχεδόν αποκλειστικότητα, σχεδόν συναισθήματα. Λίγο από λίγο.

Θα σε πληγώσει τη στιγμή που θα της στείλεις μήνυμα και δεν θα απαντάει. Εκείνη θα είναι και η στιγμή που θα μπεις στη θέση της και θα θυμηθείς τις φορές εκείνες που αγνόησες τα μηνύματα της,τα συναισθήματα της.

Η συνειδητοποιήση της πραγματικότητας θα σε πονέσει, όχι εκείνη. Αυτής της πραγματικότητας που εσύ ο ίδιος με τις ανασφάλειες σου τη δημιούργησες. Θα έχεις πολλά να της πεις και ας υπήρχαν αμέτρητες ώρες που σου έλεγε πώς ένιωθε και εσύ κοιτούσες απαθής το κενό. 

Θα σου λείψουν αυτές οι μικρές λεπτομέρειες στην καθημερινότητα σας, ακόμη και αυτά που σου έσπαγαν τα νευρά. Η γκρίνια της, τα μηνύματα της, τα τηλέφωνήματα της απλά για να ακούσει τη φωνή σου. Όσο άσχημα και να συμπεριφέρεσαι, σε αγκαλιάζει και σου λέει πόσο σημαντικός είσαι για εκείνη. Σωστά δεν μαντεύω; 

θα σου λείψει

Θα σου λείψει να έχεις στη ζωή σου έναν άνθρωπο που σε ήθελε για αυτό που ήσουν και όχι για αυτό που έδειχνες στους άλλους. Θα σου λείψει να έχεις μια κοπέλα που αψηφούσε όλα τα εμπόδια μεταξύ σας για ένα σου και μόνο χαμόγελο.

Κάποτε μια αγαπημένη  μου συγγραφέας  είχε γράψει “σε δυο μόνο μάτια πως τη χωράς τόση θάλασσα”. Tα μάτια σου για εκείνη είναι ο απόλυτος έρωτας. Σε κοιτάει και αισθάνεται πως δε λείπει τίποτα απο τη ζωή της. Προσπαθεί να σε καταλάβει, παλεύει να απόδεχθεί το παρελθόν σου όσο και αν ζηλεύει. Θα γύριζε τον κόσμο ανάποδα για σένα. Αρκεί να της το ζητούσες. Αρκούσε να την άφηνες… 

Πιστεύει σε σένα τις φορές εκείνες που αμφιβάλλεις για τις ικανότητες σου. Εκείνο το τραγούδι που έχει γίνει εμμονικό μέσα στο μυαλό σου ήταν το αγαπημένο της. Στο έχει πει

“Αν, αν με δεις μπροστά στην πόρτα σου χαράματα να δυσκολεύομαι τον λόγο να ζητήσω”. Μην σκεφτείς τότε να κάνεις τους στίχους, πράξη. Μην σε πάει η καρδιά σου στο δρόμο του σπιτιου της. Δε θα είναι πλέον εκεί για σένα. 

Σε πρόσεχει τώρα, το ξέρεις. Σε προσέχει όσο δε σε πρόσεχαν εκείνες οι πολλα υποσχόμενες σχέσεις σου.

Εκείνες τις στιγμές θα μισήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί εκείνες τις στιγμές θα συνειδητοποιήσεις την ένταση των συναισθημάτων για αυτήν τη μοναδική που σου έδωσε χωρίς να σου ζητήσει. 

Τέτοιες κοπέλες έρχονται μια φορά στη ζωή σου για λίγο και μένουν στη μνήμη σου για πάντα. Θα φύγει μακριά και δε θα μπορέσεις καν να θυμώσεις μαζί της. Θα θυμώσεις με τον εαυτό σου το λεπτό που θα συνειδητοποιήσεις τι είχες και το άφησες να γλιστρήσει μέσα απο τα χέρια σου.

Όσες εμπειρίες και αν ήθελες να πάρεις, στο έχει πει. Σημασία έχει ποια θα σε αγαπήσει με όλη  την καρδια της. Μην αναρωτιεσαι, εκείνη είναι και θα είναι. 

Δεν έχει φύγει ακόμη μη στεναγχωριέσαι. Πάρτην αγκαλιά, κοίταξε την στα μάτια και υποσχέσου στον εαυτο σου και σε εκείνη πως από σήμερα θα κάνεις τα λόγια σου πράξεις.

 

Νεότερα Άρθρα

Οδηγός επιβίωσης για τα πεθερικά!

Her News b

Έρωτας με διαφορά ηλικίας

Her News b

5 σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να φύγετε από μια σχέση

HerNews ka