HerNews.gr
Social News

Paris Hilton: Είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στο Provo Canyon School

Paris Hilton

H Paris Hilton έκανε μεγάλες αποκαλύψεις καθώς είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν φοιτούσε σε ένα οικοτροφείο. 

Paris Hilton

Η διάσημη κληρονόμος στο παρελθόν είχε καταγγείλει πως είχε υποστεί ψυχολογική και σωματική βία στο Provo Canyon School. To συγκεκριμένα οικοτροφείο φιλοξενεί παιδιά που πάσχουν από ψυχιατρικές ασθένειες.

Εκείνη είχε βρεθει εκεί, καθώς οι γονείς της θεωρούσαν πως έπασχε από διαταραχή ελλειματικής προσοχής. Σύμφωνα με το άρθρο USA Today, στο οικοτροφείο ανάγκαζαν την Paris Hilton να κάνει γυναικολογικές εξετάσεις το βράδυ και όταν έλεγε “όχι” την έβαζαν τιμωρία στην απομόνωση. Πιο συγκεκριμενα η 41χρονη κλορονόμος πως:

“Την πρώτη μέρα με ανάγκασαν να βγάλω όλα τα ρούχα μου, να σκύψω και να βήξω και να κάνω γυναικολογική εξέταση ενώ υπήρχαν παρόντες άντρες του προσωπικού. Ενώ ήταν υπερβολικά άβολο με έκαναν να πιστέψω ότι ήταν ένα νόμιμο τσεκ ρουτίνας.

Paris Hilton

Εάν προσπαθούσαμε να διαμαρτυρηθούμε μας έλεγαν ότι ήταν ένα κακό όνειρο. Μας είπαν να σταματήσουμε να φανταζόμαστε πράγματα. Αλλά βλέποντας αυτές τις εμπειρίες σαν ενήλικας, μπορώ να αναγνωρίσω τι ήταν αυτές οι εξετάσεις, σεξουαλική επίθεση σε παιδιά”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς κατάλαβε ότι ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι το άλλο της μισό – «Όταν δύο ολόκληρα συναντιούνται…»

Her News

Χεορχίνα Ροντρίγκεζ: Οι διακοπές στη Σαρδηνία και η τούμπα στη θάλασσα που έγινε viral

HerNews ka

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο “ξέφρενος” χορός της σε ταβέρνα στο κέντρο της Αθήνας – (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka