HerNews.gr
Rainbow

Ζευγάρι ομοφυλοφίλων απέκτησε κοριτσάκι – Άγνωστη στο Instagram τους ζήτησε να γίνει παρένθετη μητέρα

Ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων που ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά του περιέγραψε πώς μία άγνωστη γυναίκα προσφέρθηκε μέσω Instagram να γίνει παρένθετη μητέρα.

Τον Μάρτιο του 2020 ο Christian Newman, 37 ετών, και ο Mark Edwards, 39 ετών, από το Όκλαντ, λαμβάνουν ένα τυχαίο μήνυμα στο Instagram από μια γυναίκα που δεν ήξεραν, αλλά ενθουσιάστηκαν με την διάθεση της.

Εκείνη την εποχή το ζευγάρι ομοφυλόφιλων είχαν ήδη αποκτήσει τον τριών ετών γιο τους, τον Francis “Frankie” Newman-Edwards, του οποίου η σύλληψη έγινε με εξωσωματική γονιμοποίηση στα μέσα του 2018. Τότε είχαν βρει μια παρένθετη μητέρα μέσω Facebook.

Το μήνυμα της τρίτεκνης μητέρας προς το ζευγάρι ομοφυλόφιλων  έγραφε: «Αν χρειαστείτε άλλη παρένθετη μητέρα, καλέστε με. Αυτό το αγόρι χρειάζεται ένα αδελφάκι». Έγραψε η Natalie Bullions!

Η Natalie δήλωσε πως ήθελε να κάνει απολίνωση των σαλπιγγών της και θεωρούσε πως ήταν η «τελευταία της ευκαιρία να αποκτήσει παιδί».

«Μπορώ κάλλιστα να αποκτήσω ένα μωρό και να βοηθήσω ταυτόχρονα μια οικογένεια», έγραψε. Έτσι, η Luciana ‘Lulu’ ήρθε στον κόσμο τον Νοέμβριο του 2021.

«Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Ήταν ένα καταπληκτικό και σουρεαλιστικό συναίσθημα», δήλωσε ο Christian στη Daily Mail Australia. Το ζευγάρι ομοφιλόφιλων απέκτησε ένα υγειέστατο κοριτσάκι!

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Μ. Οικονόμου:”Μεγαλώνουμε ένα παιδί, είμαστε μπαμπάδες”

Her News b

Francesca Farago: Έγκυος η παίκτρια του “Too Hot To Handle” – Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον τρανς αρραβωνιαστικό της

HerNews ka

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο

Her News