HerNews.gr
Beauty

Euphoria: Η make up artist της σειράς λανσάρει το δικό της brand και είναι μια ωδή στην ομορφιά

Το Euphoria είναι η σειρά του HBO που αγαπήθηκε από όλες τις γυναίκες και αποτέλεσε έμπνευση για κάθε it girl που είναι beauty addict το καλοκαίρι του 2019.

Euphoria

Η Donni Davy, που είναι η head make up artist της νεανικής σειράς και προσφέρει μία νέα αισθητική στον μαγικό κόσμο της ομορφιάς και κυρίως του μακιγιαζ. Ούσα πολλή ενεργή στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις εκατομμύριων ακολούθων της.

Η ίδια λάνσαρε το δικό της brand και όλες ανυπομονούν να το δοκιμάσουν κάνοντας αισθητική την παρουσίαση της στον χώρο της ομορφιάς.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @donni.davy

 

Μάλιστα, εκείνη δήλωσε ότι “το μακιγιάζ, που βλέπουμε στη σειρά, κατάφερε με τον τρόπο του να γίνει ένας ξεχωριστός κόσμος, μία αυτόνομη οντότητα. Η σειρά ομορφιάς που προετοιμάζουμε θέλουμε να ξεπερνά το show και όχι να λειτουργήσει σαν ένα “αξεσουάρ” του. Το Euphoria θα τελειώσει κάποια στιγμή, αλλά το Half Magic θα συνεχίσει”. 

Euphoria

Μοναδικές πούδρες για το απόλυτο summer look σε ροζ χρυσό, αλλά και σε ιριδίζον μωβ χρώμα. Η σειρά είναι ήδη διαθέσιμη και εμείς περιμένουμε πώς και πώς να τη δοκιμάσουμε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Rainbow Aura: Aυτό είναι το αγαπημένο μανικιούρ της Megan Fox

HerNewskl

3 τρόποι για να διορθώσεις τα λάθη από το τεχνητό μαύρισμα

Her News b

Kylie Jenner: Υιοθέτησε το πιο girly manicure για το καλοκαίρι

HerNewskl