HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Συνελήφθη για οδήγηση χωρίς δίπλωμα

Η αστυνομία συνέλαβε την Britney Spears τον περασμένο μήνα και ανακάλυψε ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, σύμφωνα με δικαστικά αρχεία που έλαβε η Page Six.

Διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς της Καλιφόρνια ότι η Britney Spears φέρεται να διέπραξε δύο παραβιάσεις στις 10 Σεπτεμβρίου και έχει ως αποτέλεσμα το πρόστιμο των 1.140 δολαρίων.

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, η Spears έλαβε μια παράβαση επειδή δεν είχε έγκυρη άδεια στην κατοχή της και μια δεύτερη παράβαση επειδή δεν προσκόμισε σε έναν αξιωματικό απόδειξη ασφάλισης.Britney Spears.

Ωστόσο, μια πηγή αμφισβήτησε αυτόν τον ισχυρισμό, λέγοντας : «Η Britney είχε προφανώς ανά πάσα στιγμή άδεια και ασφάλεια. Το εισιτήριο είναι το λειτουργικό ισοδύναμο ενός εισιτηρίου στάθμευσης και είναι παλιά είδηση».

«Είναι εκπληκτικό και απογοητευτικό είναι ακόμη και μια ιστορία, ειδικά δεδομένου του τι συμβαίνει στο Ισραήλ και σε ολόκληρο τον κόσμο αυτή τη στιγμή», πρόσθεσαν.

Η ελευθερία της Spears να οδηγεί το δικό της αυτοκίνητο αποκαταστάθηκε μόνο λίγους μήνες πριν από τον τερματισμό της αμφιλεγόμενης συντηρητικής θητείας της τον Νοέμβριο του 2021.Britney Spears on a horse.

Σε μια εκρηκτική μαρτυρία στο δικαστήριο τον Ιούνιο του ίδιου έτους, είπε στη δικαστή: «Το μόνο που θέλω είναι να έχω τα χρήματά μου και να τελειώσει αυτό και το αγόρι μου να μπορεί να με οδηγήσει στο αυτοκίνητό του», επισημαίνοντας τα μέτρα ελέγχου που της έθεσε ο πατέρας της και πρώην συντηρητής, Jamie Spears.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Milla Sofia: Η ξανθιά Φινλανδή influencer που “βρισκόταν” στην Ελλάδα είναι μια δημιούργημα εικονικής πραγματικότητας

HerNews ka

Tyga: Έκανε δώρο στην Avril Lavigne διαμαντένιο κολιέ αξίας 80.000 δολαρίων

Her News

Κέιν Μπράουν: Έκανε βασεκτομή αφού έμαθε για την τρίτη εγκυμοσύνη της συζύγου του

HerNews ka