HerNews.gr
Social News

Έλενα Παπαρίζου: “Είμαι μια φυσιολογική γυναίκα με τα πιασιματάκια μου”

Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να μιλήσει για όλα και κυρίως δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στο θέμα του body shaming, το οποίο είναι και πολύ επίκαιρο στις μέρες μας.

Έλενα Παπαρίζου-hernews

H γνωστή τραγουδίστρια  παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη “Real Life” και την Κορύνα Μανταγάρη και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο φροντίζει η ίδια τον εαυτό της. Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε ανοιχτά πως:

“Δεν είμαι της υπερβολής. Στην καθημερινότητά μου είμαι άβαφη με τις φορμούλες μου. Μου αρέσει να ζω όσο πιο απλά γίνεται. Άλλωστε, το έχω πει ότι έχω κάνει baby botox, τώρα πήγα κι έκανα κι ένα δεύτερο baby botox. Το λένε έτσι γιατί είναι μικρή η ποσότητα και δεν κοκαλώνει το πρόσωπο. Τα υαλουρονικά δεν μου αρέσουν. Λέω “μέτρον άριστον”.

Αυτό που λέω είναι το σώμα αλλάζει, τι να κάνουμε, δεν είμαι πλέον 20. Να χαιρόμαστε τα 20χρονα και τις γυναίκες που μπορούν να συντηρήσουν αυτό το σώμα. Εγώ δεν έχω τέτοιο σώμα. Από παιδί έβαζα κι έχανα κιλά. Οι χορδές μου είναι πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου, να βάζω τις κρέμες μου, απλά εμείς στα νότια προάστια είμαστε λίγο πιο χαλαρές, είμαστε με σαγιονάρα από το πρωί”.

Έλενα Παπαρίζου-hernews

Όσο για το body shaming, εκείνη πήρε θέση και τόνισε χαρακτηριστικά ότι:

“Δεν πρόλαβα, κάποιος εκφράστηκε πολύ άσχημα και με υπερασπίστηκε αρκετός κόσμος – επιτέλους! Ευχαριστώ, γιατί δεν είμαι η μοναδική γυναίκα που είμαι έτσι. Είμαι μια φυσιολογική γυναίκα με τα πιασιματάκια μου”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: To ρομαντικό mani που αφιερώνει στον Ben Affleck

HerNewskl

Ιωάννα Τούνη: «Από αύριο ξεκινάω ενέσεις» – Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Her News

Γιάννης Πάριος – Σοφία Αλιμπέρτη: Πάσχα με τους γιους τους

Her News b