HerNews.gr
Social News

Γιάννης Πάριος – Σοφία Αλιμπέρτη: Πάσχα με τους γιους τους

H Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος αποφάσισαν να περάσουν μαζί το Πάσχα στο νήσι της Πάρου. Ο γνωστός τραγουδιστής έκατσε στο Πασχαλινό τραπέζι με την πρωήν γυναίκα του και τους γιους τους, τον Μιχαήλ Βαρθακούρη και τον Νικόλα Βαρθακούρη. Ο τελευταίος τους γιος που έχει κάνει τα τραγούδια του επιτυχίες, κοινοποίησε στο instagram story του μερικές φωτογραφίες με όλη την οικογένεια.  

Αυτό που παρατηρήσαμε σε όλες τις φωτογραφίες είναι τα χαμόγελα και των τεσσάρων, ενώ ο Γιάννης Πάριος στην τελευταία φωτογραφία φαίνεται να “πειράζει” τον ένα του γιο. Πρόσφατα, ο Νικόλας Βαρθακούρης είχε μιλήσει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για  τους γονείς του και είπε τα εξής:

“Δεν με πείραξε ποτέ η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου. Δεν με ενόχλησε ποτέ. Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι ως γιο του Πάριου. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι δυνατές προσωπικότητες αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις λάθος, να φας τα μούτρα σου. Ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας, που θαυμάζω καλλιτεχνικά. Η ερμηνεία του είναι από άλλο πλανήτη” 

Νεότερα Άρθρα

«Είμαστε ακόμα μαζί» -Tζένιφερ Λόπεζ & Αλεξ Ροντρίγκεζ

Her News b

Kourtney Kardashian: Μας δείχνει πως είναι να είσαι μητέρα εκατομμυριούχος

HerNews ka

Δανάη Μπάρκα: “Όταν γύρω μας συμβαίνουν όλα αυτά,η αισιοδοξία είναι μονόδρομος για να αντέξουμε”

HerNewskl