HerNews.gr
Διασκέδαση

Okio MusiCafe MarinaZeas: Το στέκι που φέρνει vibes καλοκαιριού από τα πρώτα cocktails!

Okio MusiCafe MarinaZeas

To Okio MusiCafe MarinaZeas είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να φέρεις στη ζωή σου νότες καλοκαιριού όταν είσαι ακόμη στην Αθήνα και οι διακοπές φαντάζουν μήνες μακριά.

Στην υπέροχη περιοχή της Μαρίνας Ζέας με θέα τη θάλασσα βρίσκεται το αγαπημένο μας Okio MusiCafe MarinaZeas και βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας.

Okio MusiCafe MarinaZeas

Και ποιος μπορεί να αντισταθεί στο all day cafe bar restaurant Okio MusiCafe MarinaZeas; 

Η θάλασσα που υπάρχει ως φόντο στο μοναδικό αυτό καφέ στον Πειραιά ανεβάζει τη διάθεση όλων των θαμόνων. Λίγο κοκτέιλ λίγο θάλασσα και ο Πειραιάς μας…

Η ποικιλία θαλασσινών είναι ο,τι πρέπει για να περάσεις το Σαββατοκύριακο με την παρέα σου και να ξεχαστείς από τα άγχη της δουλειάς.

Seafood lovers know better

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν είναι λάτρης των θαλασσινών, το αγαπημένο μας στέκι έχει και για σένα αμέτρητες επιλογές. Εμείς δείχνουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στα ολόφρεσκα και ζουμερά bao bun.

Okio MusiCafe MarinaZeas

Όσο για τις καθημερίνες λόγω των πολλών επιλογών που μπορεί να σου δώσει, το  μετατρέπεται σε ένα μέρος που μπορείς να δουλέψεις με τον υπολογιστή σου έχοντας μια χαλαρή και inpso διάθεση.

Αν πάλι η δουλειά σου βρίσκεται κόντα, τότε θα κάνεις χωρίς δεύτερες σκέψεις το τέλειο break.

Okio MusiCafe MarinaZeas

Όταν δύει ο ήλιος και βραδιάζει, το μαγαζί  μεταμορφώνεται και φέρνει τα κοκτέιλ σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ποιο είναι το αγαπημένο σου; Οι bartenders είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν ακόμη και στις πιο απαιτητικούς τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού!

Okio MusiCafe MarinaZeas

Mήπως ήρθε η στιγμή να αναβαθμίσεις τον τρόπο που διασκεδάζεις αυτό το καλοκαίρι και να επισκέπτεσαι πιο συχνά το σκέκι του Πειραιά; Αφέσου στον ήχο των κυμάτων της μοναδικής περιοχής της Μαρίνας Ζέας και στις αξέχαστε γεύσεις από τα κοκτέιλ του μαγαζιού.

Όσοι το επισκέπτονται το ερωτεύονται και το επισκέπτονται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και κυρίως κάθε Παρασκευοσαββατοκύριακό! 

Okio MusiCafe – MarinaZeas

Μαρίνα Ζέας 1, Πειραιάς

Instagram: https://www.instagram.com/okio.marinazeas/

210- 4284006

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Σάββατο: Τι μπορείς να κάνεις απόψε το βράδυ

Her News b

Σαββατοκύριακο σε lockdown: Έχω χάσει το μέτρημα..

Her News b

HUG ME: Υποδέχεται τον Ιούλιο με το πρώτο Summer Party στη Νάξο

Her News