HerNews.gr
Διασκέδαση

Σάββατο: Τι μπορείς να κάνεις απόψε το βράδυ

Σάββατο σήμερα και δεν ξέρεις τι να κανείς; Δεν πειράζει. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κανείς. Θέλεις να ξεκινήσουμε; 

Μπορείς να πας έξω για φαγητό ή ακόμα και για ποτό. Ναι, ναι. Μπορούμε να βγούμε έξω πια και ακόμα δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε. Βάλε τα καλά σου, την καλή σου διάθεση και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Αν δεν έχεις κάτι από αυτά απλά την μασκούλα σου και σε εξωτερικούς χώρους με προσοχή για τον COVID-19. 

Αν σου έχει λείψει η διασκέδαση στα μπουζούκια ξέρεις… Posidonio Music Hall και Πάνος Κιάμος για ένα αξέχαστο Σαββατόβραδο!

Δεν θέλεις να χαλάσεις πολλά χρήματα; Μπορείς απλά να πάρεις την παρέα σου ή.by yourself και να περπατήσεις σε όμορφους δρόμους και σοκάκια. Πάρε τα ακουστικά σου και άκου ένα τραγούδι υπο την σκιά των αστεριών.

Κάνε ένα beaute αν δεν θέλεις να βγεις έξω. Ένα ζεστό μπάνιο συνοδευόμενο από ωραίες κρέμες σώματος και ένα ωραίο ποτήρι κρασί. Πολύ ρομαντισμός; Coca – Cola και σουβλάκια ντελιβερι. (αν κάνεις αυτό μην ξεχάσεις να με προσκαλέσεις γιατί δεν έχω καλύτερο)

Λιώσε στο Netflix ή στην ελληνική τηλεόραση αφού έχει δύο άκρως μουσικά – ψυχαγωγικά προγράμματα. Just The Two Of Us στον Alpha και σπίτι με το MEGA. 

Αν δεν σου αρέσει τίποτα από τα παραπάνω απλά κοιμήσου. Ευτυχία είναι και αυτό. Και φυσικό beaute γιατί ο ύπνος μας τσιτώνει το δέρμα! Καλή διάθεση να υπάρχει για οτιδήποτε και αν κάνουμε είτε Σάββατο είτε όποια μέρα θέλετε! 

Νεότερα Άρθρα

Ποια είναι τα τραγούδια με τα περισσότερα views στο Youtube

Her News b

Κιάμος – Χατζηγιάννης: Backstage video από το νέο Hit «Να Τραγουδώ Πως Σ’ Αγαπάω»

Her News b

Γιατί πρέπει να πας να διασκεδάσεις στον Πάνο Κιάμο

Her News b