HerNews.gr
Ελλάδα

37χρονος έξω από τη Βουλή έλεγε ότι είναι ”άγγελος του Θεού” προκαλώντας πανικό

Βουλη

Σε κατάσταση αμόκ και οπλισμένος εμφανίστηκε τα ξημερώματα στο Σύνταγμα ένας 37χρονος και κατευθύνθηκε προς το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η ώρα ήταν 02.55 όταν εμφανίστηκε στην επάνω πλατεία του Συντάγματος ο 37χρονος με μια καραμπίνα κρεμασμένη στο λαιμό του.

Αρχικά κινήθηκε μπροστά από το κοινοβούλιο, μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών που βρίσκονταν στο κέντρο της Αθήνας. Στη συνέχεια έστρωσε το στρωματάκι του στην πλατεία Συντάγματος, άναψε κεριά, έβαλε μουσική και ξεκίνησε τις απειλές, ενώ κρατούσε και ένα πανό που έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας πραξικόπημα».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φώναζε, μεταξύ άλλων έλεγε ότι είναι «άγγελος του Θεού», έβριζε και απειλούσε να ανοίξει πυρ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ. Στο σημείο έφθασαν πάνω από 70 αστυνομικοί και απέκλεισαν όλη τη γύρω και ευρύτερη περιοχή. Στην πλατεία Συντάγματος προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση έφθασαν αστυνομικοί, διμοιρία των ΕΚΑΜ και ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ. Μια δύναμη δεκάδων αστυνομικών που φρόντισαν αφενός να αποκλείσουν την περιοχή σε μεγάλη ακτίνα, να απομακρύνουν τυχόν περαστικούς και να στήσουν την επιχείρηση για τον ασφαλή αφοπλισμό και τη σύλληψη του ενόπλου.

Να σημειωθεί ότι σε μια πραγματικά σπάνια κίνηση, απομακρύνθηκαν από την πλατεία Συντάγματος και οι Εύζωνες. Τελικά, στις 04:40, ο 37χρονος συνελήφθη έπειτα από αστυνομική επιχείρηση. Όπως προκύπτει πρόκειται για άτομο με βαριά ψυχολογικά προβλήματα.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Άρτα: Από θερμοπληξία και ασφυξία ξεψύχησε το βρέφος – Θα βαφτιστεί πριν την κηδεία

Vip Group

Μέγαρο Παγκόσμιου Ποντιακού Ελληνισμού Σουρμένων: Παρουσιάστηκε το σχέδιο ανέγερσης

Her News

Πάσχα: Συμβουλές της ΕΛ.ΑΣ. για να μην πέσουν οι πολίτες θύματα διάρρηξης όσο λείπουν

HerNews ka