HerNews.gr
Διασκέδαση

Street Party Trouba 2022: Όλος ο Πειραιάς ενώνεται σε μια μεγάλη γιορτή – Special party στο El Chapo

streetparty

Λικνίσου στους ρυθμούς, απόλαυσε το ποτό σου και γίνε ένα με το πλήθος. Αυτό το Σάββατο και την Κυριακή, το Street Party στην Τρούμπα και τα μαγαζιά του Πειραιά σε αναμένουν να γιορτάσεις το καλοκαίρι.

Ανεβασμένη διάθεση, χαμόγελα παντού – που πλέον μπορούμε και να τα δούμε – και ατέλειωτη μουσική, έρχονται στο μεγάλο Street Party του Πειραιά και συγκεκριμένα στην Τρούμπα. Ανάμεσα στα μαγαζιά, ξεπροβάλλει το El Chapo, με house  μουσικές επιλογές και συνδυασμούς κοκτέιλς που σε ταξιδεύουν αμέσως σε νησί.

street party

Η γιορτή – θεσμός, για τις «Ημέρες Θάλασσας» επιστρέφει αυτό το ΣΚ 4-5 Ιουνίου, στη θρυλική Τρούμπα και σε μια κοινή συναίνεση, όλα τα μαγαζιά ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γίνει η νύχτα αξέχαστη και οι στιγμές μαγικές. Έχουμε φτάσει πια στο καλοκαίρι και όλοι μας περιμένουμε την νυχτερινή βόλτα, που θα αφήσει το μυαλό μας να χαλαρώσει από την έντονη καθημερινότητα.

Έτσι λοιπόν και φέτος, οι δρόμοι και τα στενά της περιοχής που ενέπνευσε καλλιτέχνες και δημιουργούς του κινηματογράφου και του θεάματος, θα υποδεχτεί Πειραιώτες και επισκέπτες στο καλοκαιρινό Street Party.

Το El Chapo, με τους διακεκριμένους DJs και τα φημισμένα ποτά του θα σου κρατήσει συντροφιά από την έναρξη μέχρι τη λήξη του Party.

el chapo

Τίποτα δεν σταματά όταν όλα μπορούν ν’ αρχίσουν. Γι’ αυτό οι «Ημέρες Θάλασσας» και το Street Party του Σαββατοκύριακου, σηματοδοτούν την έναρξη του φετινού καλοκαιριού. Μια έναρξη που την έχουμε όλοι ανάγκη, απελευθερωμένοι και έτοιμοι για τη συνέχεια που θα είναι σίγουρα συναρπαστική.

Φόρεσε αυτό που σου φτιάχνει τη διάθεση, έλα μόνος/η ή με την παρέα και αφέσου στη διασκέδαση!

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πάνος Κιάμος: Τίμησε τον Τόλη Βοσκόπουλο ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του

Her News

Μίλτος Πασχαλίδης: Έρχεται στον «Σταυρό του Νότου» με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του

Her News b

Πάολα: «Να το Θυμηθείς» -Η νέα της επιτυχία κυκλοφορεί!

HerNews ka