HerNews.gr
Beauty

Sun Bob: To καρέ που είναι matchy matcy σε γυναίκες με αφέλειες ή σγουρά μαλλιά

Sun Bob

To καλοκαίρι είναι η ιδανική περίδο για μεγάλες αλλαγές και μια ριζική ανανέωση στη ζωή μας και το sun bob είναι η απάντηση σε αυτό.

Κάθε γυναίκα λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές θέλει να κάνει έστω μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά της και εμείς βρήκαμε το κούρεμα που θα ταιριάζει σε όσες έχουν καρέ κούρεμα. Το καρέ κούρεμα δε σε περιορίζει, αντιθέτως προσδίδει στίλ και φυσικά το styling είναι πολύ εύκολο.

Sun Bob

Όσο και να αγαπάμε τα μακριά μαλλιά, το wavy hairstyle κτλ, το καλοκαίρι ζητά ξεγνοιασιά και αυτό αφορά και το πόσες ώρες ξοδεύουμε στον καθρέφτη προκειμένου να περιποιηθούμε τα μαλλιά μας. Όσο και να ζεσταίνει το κοντο μαλλι, μην ξεχνάς να το ενυδατώνεις πόσο μάλλόν όταν είναι κοντο και φριζάρει πιο εύκολα.

Το sun bob θα αναβαθμίσει το στύλ σου!

Aρχικά, όπως αναφέρει και το όνομα του, θυμίζει το σχήμα του ήλιου και αυτό επιτυγχάνεται από έναν έμπειρο κομμωτή κάνοντας σωστό layering σε sun-shapes.  Το πιο ευχάριστο νέο είναι πως ταιριάζει και σε γυναίκες με καρέ και αφέλειες.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχουν φυσικά σκουρά μαλλιά, τότε το συγκεκριμένο κούρεμα ήρθε να σας ξεκουράσει και να σταματήσετε να ταλαιπωρήστε. Χαρίζοντας στα μαλλιά όγκο και αφαιρώντας από αυτά την βαρύτητα, το αποτέλεσμα θα το λατρέψετε αμέσως. 

Sun Bob

Αν έχετε φράτζα, δε λειτουργεί απαγορευτικά απλά χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι να χωρίσεις τα μαλλιά σου με απαλές κινήσεις  σε τεταρτημόρια και να απλώσεις  ένα curl-defining gel.

Άφησε το προϊόν να δράσει αποτελεσματικά και να στεγνώσει πάνω στα μαλλια σου και για ένα ακόμη πιο όμορφο αποτέλεσμα. 

 

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Έκανε το πιο διαχρονικό μανικιούρ της χρονιάς!

HerNewskl

Φαίη Σκορδά: Υιοθέτησε την πιο στυλάτη αλογοουρά

HerNewskl

Marshmallow Root: Το συστατικό που προσφέρει ενυδάτωση στα μαλλιά σας

HerNewskl