HerNews.gr
Beauty

Gigi Hadid: Υιοθέτησε την πιο όμορφη τάση του barbiecore makeup

Gigi Hadid

Το “Barbiecore” trend έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, με το έντονο ροζ χρώμα να παίρνει δυναμική θέση στις εμφανίσεις μας.

Gigi Hadid

Αγαπημένες μας celebrities, όπως η Gigi Hadid, λένε “ναι” στις ροζ αποχρώσεις και μας εμπνέουν να υιοθετήσουμε κι εμείς αυτή την τάση.

Για να υιοθετήσετε το μακιγιάζ της Gigi Hadid, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Ετοιμάστε το δέρμα σας: Προετοιμάστε το δέρμα σας με μια ενυδατική κρέμα και εφαρμόστε μια καλή βάση μακιγιάζ για να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο και λαμπερό καμβά.
  2. Ροζ ρουζ: Εφαρμόστε ένα έντονο ροζ ρουζ στα μάγουλα και τους κρόταφούς σας, αναδεικνύοντας τη φυσική σας ομορφιά.
  3. Ροζ σκιά ματιών: Χρησιμοποιήστε μια απαλή ροζ σκιά ματιών και εφαρμόστε τη στο βλέφαρο, αναδεικνύοντας το βλέμμα σας.
  4. Μάσκαρα: Προσθέστε μια ελαφριά στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας, για να τονίσετε τα μάτια σας.
  5. Ροζ λαμπερό κραγιόν: Ολοκληρώστε το μακιγιάζ με ένα ροζ λαμπερό κραγιόν που θα ταιριάξει αρμονικά με τις υπόλοιπες ροζ αποχρώσεις του μακιγιάζ σας.
    1. Ύφασμα: Επιλέξτε ρούχα και αξεσουάρ σε ροζ αποχρώσεις για να συμπληρώσετε την εμφάνισή σας και να τονίσετε την “Barbiecore” αισθητική.

    Είναι πολύ εύκολο να υιοθετήσετε το μακιγιάζ της Gigi Hadid και να αναδείξετε την πιο girly εκδοχή σας με το “Barbiecore” trend. Απλώς ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα και αφήστε την έμπνευση να σας οδηγήσει στη δημιουργία του ιδανικού μονοχρωματικού ροζ μακιγιάζ.

    Αυτή η τάση μπορεί να φανεί τόσο κομψή όσο και παιχνιδιάρικη, ανάλογα με το στυλ και την περίσταση, κάνοντάς την μια εξαιρετική επιλογή για όλες τις γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και να ξεχωρίσουν.

Gigi Hadid

Katy Perry: Η εντυπωσιακή χρυσή τουαλέτα που φόρεσε στην live εμφάνηση της στη συναυλία της στέψης του βασιλιά Καρόλου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jello skin: H κορεάτικη skincare τάση που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το καλοκαίρι

Her News b

Ποιο serum είναι κατάλληλο για σένα;

Her News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Tόλμησε το two toned μακιγιάζ!

HerNewskl