HerNews.gr
Beauty

Nail me Up: Το must-have μανικιούρ για τις μαυρισμένες επιδερμίδες

nails

Το καλοκαίρι είναι και επισήμως εδώ και το Nail me Up μας κάνει πάντοτε τις καλύτερες εκπλήξεις. Όσο και να αγαπάς αυτους τους μήνες, τίποτα δε συγκρίνεται με το να έχεις το πιο chic nail look.

Αν σου φαίνεται δύσκολη η επιλογή της χρωματικής παλέτας στο μανικιούρ σου, δε χρειάζεται να ανησυχείς. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και εμείς σε συνεργασία με το Νail me Up προτείνουμε μόνο τις καλύτερες.

Άλλωστε πρέπει από τώρα να γνωρίζεις στο επόμενο ραντεβού για το μανικιούρ σου τι θα ζητήσεις.

Όσο highlighter και να βάλεις, τίποτα δε συγκρίνεται με τις μαυρισμένες επιδερμίδες που είναι matchy- matchy με πολλά χρώματα. Ποια είναι όμως αυτά;

#Kοραλί

Το κοραλί χρώμα στα νύχια ανήκει στην κατηγορία εκείνη που πολλές γυναίκες φοβόνται. Αρκετά έντονο και συνάμα τολμηρό, το αγαπημένο μας Nail me Up το συστήνει σε όσες έχουν μαυρισμένη επιδερμίδα. Aν ανήκεις στην κατηγορία των  γυναικών που λατρεύουν το κόκκινο, τότε το κοραλι θα το αγαπήσεις.

κοραλί νύχια

# Φούξια

Η αλήθεια είναι πως για το καλοκαίρι του 2022 το ροζ χρώμα έχει γίνει τάση. Κάνοντας μια μικρή παραλλαγή, εμείς σου προτείνουμε το φούξια χρώμα που μαντεύουμε πως θα είναι το επόμενο beauty statement. Μια ματιά στο Pinterest σίγουρα θα σε κάνει να καταλάβεις.

Nail me Up

# Λευκό

Το λευκό χρώμα στα νύχια είναι πάντα διαχρονικό και λατρεμένο από όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα το στύλ. Αυτό που σίγουρα δεν περίμενες είναι το πόσο ταιριάζει και κάνει όμορφες αντιθέσεις με τις πιο σκούρες επιδερμίδες.

Επομένως, αν είσαι μαυρισμένη και σου αρέσει το πιο classy manicure τότε το λευκό μανικιούρ γίνεται μονόδρομος.

Nail me Up

#Λιλα

Και μιας και μιλήσαμε για τάσεις, δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το αγαπημένο μας λιλά.

Το καλοκαίρι του 2022 κανένα it girl δε μπορεί να το αποχωριστεί και ακόμη και το πιο casual outfit και να επιλέξεις, το λιλα στα νύχια θα κάνει όλη τη διαφορά στην εμφάνιση σου.

Λιλά νύχια

  • Nail me up Πειραιά
Στέφανου Σκουλούδη 16, Καλλίπολη Πειραιά
21 0428 6184
Instagram
Facebook
  • Nail me up Κερατσινίου
Παπανικολή 8, Κερατσίνι
21 0461 1338
Instagram

Νεότερα Άρθρα

Dry Shampoo: To ξηρό σαμπουάν που με έσωσε!

Her News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκανε την πιο εντυπωσιακή παραλλαγή σε γαλλικό μανικιούρ

HerNewskl

Naomi Campbell: Το iconic χτένισμα της στη φωτογράφιση του οίκου Alexander McQueen

HerNewskl