HerNews.gr
Social News

Αλέξης Παππάς: «Δεν ξέχασα την υποκριτική, εσείς με ξεχάσατε;»

Αλέξης Παππάς

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα βρέθηκε στο «Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους». Εκεί συνάντησε τον Αλέξη Παππάς, ο οποίος έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Αλέξης Παππάς

Μιλώντας για την ταινία «1980» που παρουσιάζεται στο φεστιβάλ, ο Αλέξης Παππάς είπε ότι «Αυτό που προσπαθεί ο σκηνοθέτης είναι να αναδείξει ότι στον καιρό της κρίσης του κορωνοϊού, και κάθε πανδημίας και ιού που μπορεί να νιώθει ο καθένας μέσα του και να δημιουργεί αποστάσεις από τους άλλους, να μπορεί να βρει τον τρόπο για να μειώσει αυτές τις αποστάσεις».

«Έχουν γίνει πολλές προτάσεις και συναντήσεις, μετά από τόσο καιρό μέσα στα reality ήθελα ένα κενό», ανέφερε ο Αλέξης Παππάς σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

«Δεν ξέχασα την υποκριτική, εσείς με ξεχάσατε; Η υποκριτική είναι η μεγάλη μου αγάπη», πρόσθεσε.

«Εσύ όταν με έβλεπες στο “Bachelor” με φοβόσουνα;», απάντησε στο αν οι γυναίκες τον φοβούνται μετά τη συμμετοχή του στο «Bachelor».

«Είμαι ερωτευμένος αλλά δεν είμαι με κάποια κοπέλα», αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός ενώ ξεκαθάρισε ότι «Δεν έχουμε κάποια σχέση με την Άννα του “Bachelor”, ούτε με την Αθηνά. Δεν έχω κρατήσει επαφή με κάποιο από τα κορίτσια του παιχνιδιού.».

«Τυχαίο που δεν έμεινε καμία κοπέλα με τον bachelor;», διερωτήθηκε κλείνοντας ο Αλέξης Παππάς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η οργισμένη ανάρτησή της για τη βόμβα στον Πειραιά που κατέστρεψε τα γραφεία μας

HerNews ka

Kylie Jenner: Το αμφιλεγόμενο πάρτι γενεθλίων για την κόρη της Stormi και τον γιό της Aire

HerNews ka

Τζούλια Ρόμπερτς: Η σπάνια φωτογραφία με τον Ντάνι Μόντερ για την 21η επέτειό τους

HerNews ka