HerNews.gr
Social News

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η οργισμένη ανάρτησή της για τη βόμβα στον Πειραιά που κατέστρεψε τα γραφεία μας

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 13/12 σημειώθηκε ισχυρότατη έκρηξη στην οδό Φίλωνος στον Πειραιά, καθώς άγνωστοι τοποθέτησαν περίπου δυο κιλά δυναμίτη -σύμφωνα με τις αρχές- στην είσοδο κτηρίου που στεγάζονται δικηγορικά γραφεία και ναυτιλιακές εταιρίες, προκαλώντας μάλιστα κρατήρα βάθους 45 εκατοστών και διαμέτρου 67 εκατοστών.

Στο επταώροφο επαγγελματικό κτίριο, σε μικρή απόσταση από την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά αλλά και το δικαστικό μέγαρο, στεγάζονται κυρίως δικηγορικά γραφεία, ναυτιλιακές, ασφαλιστικές και διαφημιστικές εταιρείες.

Στο ισόγειο, και κατά μήκος του δρόμου, λειτουργούν εμπορικά καταστήματα όπως και το γραφείο του HerNews και το κατάστημα λιανικής Vip Art τα οποία έχουν υποστεί τεράστιες υλικές ζημιές.

Να σημειωθεί πως το ίδιο κτίριο είχε γίνει στόχος επίθεσης με γκαζάκια και τον Ιούλιο του 2020. Ούτε τότε αλλά ούτε και τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα των επιθέσεων αλλά ούτε και ο στόχος.

Η οργισμένη ανάρτηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Η CEO του HerNews και συνεργάτης της Vip Group Μπάγια Αντωνοπούλου, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Παρασκευής 15/12, όπου με φωτογραφίες αποτυπώνει το μέγεθος της τεράστιας καταστροφής που υπέστησαν τα γραφεία μας.

«Κάποιοι» για αγνώστους λόγους, χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες κατέστρεψαν κόπους μιας ζωής. Εμείς και τα διπλανά καταστήματα πληρώσαμε το μίσος κάποιων συμφερόντων που ίσως να μη μάθουμε ποτέ.

Η βόμβα στη Φίλωνος δυστυχώς κατέστρεψε τα γραφεία και το μαγαζί μας. Δε θέλω να εκφράσω όσα σκέφτομαι για τους ανθρώπους αυτούς, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα εμείς και τα υπόλοιπα τα μαγαζιά εδώ δε θα δουλέψουμε γιατί αυτοί οι «κάποιοι» το αποφάσισαν.

Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα, είχαμε όμως τεράστιες υλικές ζημιές.
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, να προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια από μπάζα και τα κομμάτια της καρδιάς μας», έγραψε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε μητέρα: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον πατέρα του παιδιού της

HerNews ka

Kourtney Kardashian: Μας δείχνει πως είναι να είσαι μητέρα εκατομμυριούχος

HerNews ka

Angelina Jolie: Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον πόλεμο στην Ουκρανία

HerNewskl