HerNews.gr
Social News

Παρασκευή Κερασιώτη: Η αδερφή της είναι έγκυος- Η συγκινητική δημοσίευση

Παρασκευή Κερασιώτη

H Παρασκευή Κερασιώτη ήταν από τα μοντέλα του GNTM που κατάφεραν να κερδίσουν τη συμπάθεια και του κοινού, αλλά και των κριτών.

Παρασκευή Κερασιώτη

Η ίδια ξεχώρισε από τη συμμετοχή της στο GNTM 3 και κατάφερε να κερδίσει την δεύτερη θέση στο ριάλιτι. Αυτήν την φορά στο επίκεντρο έχει βρεθεί η αδερφή της και η χαρμόσυνη είδηση για την εγκυμοσύνη της.

Παρασκευή Κερασιώτη

Η Παρασκευή Κερασιώτη πλέει σε πελάγη ευτυχίας. H αδερφή της μοιράστηκε τη χαρά και τη συγκίνηση της με τους ακόλουθούς της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα. Μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά ότι:

“Πέρασαν κιόλας 6 μήνες από τον χαμό σου…έφυγες τόσο νωρίς και άδικα….Έφυγες πατέρα για πάντα και για να μην με καταστρέψει η απουσία σου μου έστειλες την στιγμή που εσύ θεωρούσες κατάλληλη ένα δώρο Θεού…Πάντα όμως ένα κομμάτι της ψυχής μου θα είναι κενό και μαύρο να το ξέρεις….Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πατέρα για τον άνθρωπο που με έκανες σήμερα, σε ευχαριστώ που σε είχα πατέρα, σε ευχαριστώ για το κάθε τι της ζωής μου…

Ήσουν ότι καλύτερο και ευλογημένο είχα στη ζωή μου…ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΙΣ ΆΠΕΙΡΑ και ας το παίζω σκληρή…Να μας προσέχεις όλες από εκεί ψηλά και να έρχεσαι τουλάχιστον στα όνειρα μας συχνά…Να είσαι σίγουρος πως στην εγγονή σου θα πω τα πάντα για σένα σαν να σε γνώριζε από πάντα… Πατέρα μου, βασιλιά μου σε λατρεύω ΆΠΕΙΡΑ, κάποια στιγμή θα ανταμωθούμε φίλε μου.. Σε υπέρ αγαπώ, ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΙΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ!!!!!”.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Ρένος Ρώτας: “Φοβόμουν ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα με γραπώσει από το σβέρκο..”

Her News b

Νέλλυ Ράι: Οι φωτογραφίες της στο Instagram εντυπωσιάζουν

Her News

Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Μαζί για την πρώτη μέρα της κόρης τους στο σχολείο

HerNews ka