HerNews.gr
Ελλάδα

Ληστεία σε δισκογραφική: Πήγαν για πολλά και έφυγαν μόλις με 500 ευρώ

«Άνθρακας ο θησαυρός» για τους ληστές που εισέβαλαν σε δισκογραφική εταιρεία στη Βούλα. Καθώς το χρηματικό ποσό που άρπαξαν ήταν πολύ μικρό, σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr.

Εκ του αποτελέσματος οι δύο δράστες ατύχησαν με την επιλογή του στόχου, καθώς υπολόγιζαν ότι θα έβρισαν δεσμίδες με χαρτονομίσματα, αλλά έφυγαν με μόλις 500 ευρώ!

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, προσπαθούν να αξιοποιήσουν το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Όπου έχουν καταγράψει τις κινήσεις των μελών της συμμορίας, ώστε να φτάσουν σύντομα στα ίχνη τους.

Οι δύο κακοποιοί που φορούσαν χειρουργικές μάσκες στις 04:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, παραβίασαν παράθυρο στην πίσω πλευρά του κτιρίου και εισήλθαν στη δισκογραφική εταιρεία. Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, και τον έδεσαν χειροπόδαρα.

Οι δράστες ανέβηκαν στο πρώτο και δεύτερο όροφο, άνοιξαν τρία χρηματοκιβώτια και πήραν ένα τέταρτο μαζί τους. Τις κινήσεις τους είδαν από τις κάμερες ασφαλείας οι υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι, που ενημέρωσαν την Άμεση Δράση. Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης έφτασαν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, που μπήκαν στην εταιρεία και απελευθέρωσαν τον μουσικοσυνθέτη.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

Νεότερα Άρθρα

Ημαθία: Μητέρα δολοφόνησε το 6 μηνών βρέφος της μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων παιδιών της

HerNews ka

Το πρώτο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη μετά την τραγωδία στα Τέμπη – Ο μηχανοδηγός ανακοίνωσε «Τώρα περνάμε από το σημείο της τραγωδίας»

HerNews ka

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο προπονητής του Tάε Kβον Nτο – Αρνήθηκε στην απολογία του τις κατηγορίες ο 44χρονος

HerNews ka