HerNews.gr
Ελλάδα

Εξαφάνιση Άρτεμις: Έστειλαν επιστολή στην οικογένεια πως είναι ζωντανή

Άρτεμις

Θρίλερ δίχως τέλος η εξαφάνιση της 20χρονης κοπέλας.

Συνεχίζει να είναι ανεξιχνίαστη η υπόθεση με την εξαφάνιση της Άρτεμης Βασίλη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 στο Κορωπί, με νέες εξελίξεις να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», δημοσίευσε μία επιστολή που ταχυδρομήθηκε από άγνωστο από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου με παραλήπτη τον δικηγόρο της οικογένειας της Άρτεμης, Αναστάσιο Ντούγκα στο γραφείο που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη.

«”Δώστε προσοχή σε αυτές τις πληροφορίες, είναι σοβαρές. Η Άρτεμις Βασίλη είναι ζωντανή. Κρατείται παρά τη θέληση της από δύο άνδρες. Κατά καιρούς την μετέφεραν σε διαφορετική τοποθεσία και μια τέτοια μετακίνηση έγινε πριν λίγες μέρες λόγω του ότι ανοίχτηκε ξανά η υπόθεση και προβλήθηκε στα κανάλια. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΑΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ…», αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή.

Άρτεμις

Η επιστολή συνεχίζει: «Ύποπτες κινήσεις παρατηρούνται και στο υπόγειο καταφύγιο ενδιάμεσα των δύο 37°’.”N 23°’.”E. Το δεύτερο σπίτι έχει κι εκείνο υπόγειο χώρο. Πιθανώς εκεί κρατείται η Άρτεμις. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Αν γίνει λάθος μπορεί είτε να την μετακινήσουν ξανά είτε να την σκοτώσουν. Κάντε γρήγορα».

Μάλιστα στη επιστολή υποδεικνύονται συγκεκριμένες συντεταγμένες, χώροι γειτονικοί στο Κορωπί από όπου και εξαφανίστηκε η Άρτεμις Βασίλη.

«Προηγουμένως η Άρτεμις κρατούνταν στο σπίτι στις συντεταγμένες 37°’.”N 23°’.”E από τους δύο άνδρες, οι οποίοι έχουν κάποια σχέση με το σπίτι. Οι ίδιοι έχουν σκοτώσει έναν άνδρα και μια γυναίκα, με τους οποίους είχαν κάποια σχέση» συμπλήρωνε ο αποστολέας.

Διαβάστε τη συνέχεια στη www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τραγωδία στα Τέμπη: Βρέθηκε νοθευμένο καύσιμο στη μοιραία αμαξοστοιχία – Αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα»

HerNews ka

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες με αρκετή πτώση της θερμοκρασίας

HerNews ka

Βασίλης Τόπαλος: Έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Her News