HerNews.gr
Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Πρέπει να υποφέρει πριν “χτυπηθεί”» λέει ο πατέρας της Καρολάιν

Νέες, σκληρές δηλώσεις για τις απειλές που λέει ότι δέχεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και για το αίτημά του να μεταφερθεί σε άλλες φυλακές έκανε ο πατέρας της Καρολάϊν, μιλώντας στην Daily Mail.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα πρέπει να υποφέρει πριν τον κάνουν να σιωπήσει δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας της της αδικοχαμένης Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, στη «Daily Mail». , που δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον σύζυγο της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021, μίλησε στη «Daily Mail» για τους πρόσφατους ισχυρισμούς του γυναικοκτόνου ότι φοβάται για τη ζωή του μέσα στη φυλακή.

«Φαίνεται ότι δεν είναι ικανοποιημένος στις νέες φυλακές και θέλει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, όπου θα νιώθει πιο ασφαλής. Πιστεύει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα, ίσως και περισσότερα συμβόλαια θανάτου σε βάρος του. Εκτιμώ ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόταν πριν σκοτώσει την κόρη μου, είναι πρόθυμοι να τον κάνουν να σωπάσει, στην περίπτωση που προσπαθήσει να κάνει κάποιου είδους συμφωνία. Η δική μου αίσθηση είναι ότι πρέπει να υποφέρει κάποια χρόνια πριν “χτυπηθεί” και θα πρέπει να γίνει αργά», δήλωσε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, μοιράζεται το κελί του με έναν βαρυποινίτη και ο ίδιος καθώς και ο δικηγόρος του εκφράζουν ανησυχίες για τη σωματική του ακεραιότητα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ψευτογιατρός: Τα δήθεν θαυματουργά σκευάσματα των… 25.000 ευρώ

HerNews ka

Θύμα κλοπής η Λόλα Νταϊφά: «Καπνός» ιστορικά κειμήλια αμύθητης αξίας

Her News

Καιρός: Yποχωρεί το κύμα ψύχους – Ποιες περιοχές παραμένουν χιονισμένες

Her News