HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Tζένη Μπαλατσινού: “Eγώ είμαι πολύ πολύ πίσω. Δεν πίστευα ποτέ πως ήμουν όμορφη”

Τζένη Μπαλατσινού

H Tζένη Μπαλατσινού έδωσε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της με αφορμή την παρουσίαση της πρώτης της σειράς βρεφικών ρούχων με την υπογραφή της.

Τζένη Μπαλατσινού

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή “Ηappy Day” για τη μητρότητα και τον μικρό της, ενώ εξομολογήθηκε πως αναζωογονήθηκε με τη γέννηση του. Πιο συγκεκριμένα η Τζένη Μπαλατσινού είπε ότι:

“Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο. Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο, όταν είσαι μια φορά, σου έρχονται μετά ξανά στο μυαλό. Ο Παναγιώτης Αντώνιος είναι η μασκότ του σπιτιού. Φουλ κακομαθημένος…. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο. Αυτό που έχω δει είναι ότι ο μικρός με παρακινεί, νιώθω ότι έχω κερδίσει χρόνια από τη ζωή μου, νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή”.

Τζένη Μπαλατσινού

Όσο για το αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση, εκεινη απάντησε πως “εγώ είμαι πολύ πολύ πίσω. Υπάρχει τόσος πολύς κόσμος εκεί έξω που τον θέλουν. Δεν πίστευα ποτέ πως θα ασχοληθώ με τον κόσμο της μόδας. Δεν πίστευα ποτέ πως ήμουν όμορφη. Αθλήτρια ήμουν και δεν είχα καμία σχέση με τον χώρο. Οπότε όταν αυτό συνέβη πάντα ένιωθα λίγο τουρίστρια”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Θέλω να φροντίσω την υγεία μου»

Her News b

Ιωάννα Μπέλλα: «Χώρισα και κοιτάω αποκλειστικά τα επαγγελματικά μου»

Her News

Καλομοίρα: “Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα, κρεμμύδι…” – Το αστείο στιγμιότυπο

Her News