HerNews.gr
Διεθνή

George Michael: Ντοκιμαντέρ & βιβλίο για την πολυτάραχη ζωή του, έξι χρόνια μετά τον θάνατό του

Ένα βιβλίο και ένα ντοκιμαντέρ αναμένεται να κυκλοφορήσει για την πολυτάραχη ζωή του George Michael.

Έξι χρόνια μετά τον θάνατό του, και έχοντας πλέον καταστεί ως ένας από τους πιο επιδραστικούς και αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες παγκοσμίως, βραβευμένος με Grammy και έχοντας πουλήσει περισσότερους από 125 εκατομμύρια δίσκους, το ντοκιμαντέρ και το βιβλίο δίνουν άγνωστα στοιχεία για τη ζωή του σταρ της μουσικής, που έρχονται να αμφισβητήσουν έως και τα αίτια θανάτου του.

Σημειώνεται πως το πόρισμα του ιατροδικαστή τότε έλεγε πως ο George Michael πέθανε από φυσικά αίτια, καθώς έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια και μυοκαρδίτιδα.

Πρόσωπα που μιλάνε στο ντοκιμαντέρ αλλά και στο βιβλίο δηλώνουν πως ενδεχομένως ο θάνατος του τραγουδιστή να οφείλεται σε αυτοκτονία, στην οποία προχώρησε μία μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση που συνέπιπτε με την επέτειο θανάτου της αγαπημένης του μητέρας Λέσλι.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί και ο πατέρας του George Michael, ο οποίος θεωρείται η αιτία του κακού καθώς δεν αποδέχτηκε ποτέ τον σεξουαλικό προσανατολισμό του γιου του.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, τόσο στο βιβλίο όσο και στο ντοκιμαντέρ αναμένεται να αποτυπωθεί όλη η αλήθεια για τη δυστυχισμένη ζωή του George Michael και τις εμμονές ενός από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες παγκοσμίως.

Το βιβλίο και το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσουν σχεδόν ταυτόχρονα. Το ντοκιμαντέρ, με τίτλο «George Michael Freedom Uncut», βγαίνει στις 22 Ιουνίου και θα αφορά τα σκοτεινά μυστικά του που οδήγησαν στον θάνατό του τα Χριστούγεννα του 2016.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μάθιου Πέρι: Νέες αποκαλύψεις – Το κρυφό ραντεβού με την Κάμερον Ντίαζ πριν 15 χρόνια

Her News

Michael Jackson: Ο ανιψιός του θα τον υποδυθεί στην επερχόμενη βιογραφική του ταινία

HerNews ka

Χριστούγεννα στο νοσοκομείο για τον Πελέ: Επιδεινώθηκε η κατάστασή του

Her News