HerNews.gr
Ελλάδα

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – Καταθέτουν η μητέρα και ο πατριός της Ρούλας

Κλήση για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν γύρω από την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα έλαβαν συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, αύριο το πρωί αναμένεται να καταθέσουν στο τμήμα Ανθρωποκτονιών η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, αλλά και ο πατριός της Ανδρέας Πισπιρίγκος. Οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου ενημερώθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο τοπικό site, ότι ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας και πατέρα των τριών αδικοχαμένων παιδιών, έχει καταθέσει ήδη.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ.

Ο ίδιος δήλωσε πεπεισμένος πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι η δολοφόνος της 9χρονης κόρης τους.

Έκανε λόγο για αδιάσειστα στοιχεία, που ενοχοποιούν την 33χρονη μητέρα όσον αφορά τον θάνατο της μικρής Τζωρζίνας, ωστόσο δεν τήρησε ανάλογη στάση και για τα άλλα δύο παιδιά, τηΜαλένα και την Ίριδα.

Όπως είπε, δεν πιστεύει πως πίσω και από αυτούς τους θανάτους βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, σημειώνοντας πάντως πως και τις δύο φορές έμαθε για τον χαμό των παιδιών του από το τηλέφωνο.

Ο Μάνος περιέγραψε κι ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό σκηνικό ανάμεσα στον ίδιο και την κατηγορούμενη, που σημειώθηκε μόλις μία μέρα πριν τον θάνατο της Ίριδας και το οποίο επιβεβαιώνει την τεράστια ένταση, που χαρακτήριζε τον γάμο και τη συμβίωσή τους.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Έλαμψαν στο Χριστουγενιάτικο Φιλανθρωπικό Gala των Αθηναΐδων

Her News

Εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικής: Η κατάσταση στα πύρινα μέτωπα

HerNews ka

Στηβ Μιλάτος: Ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και εμφάνιση 2 φορές στο αστυνομικό τμήμα

Her News b