HerNews.gr
Ελλάδα

Μαλένα – Ίριδα: Την επόμενη εβδομάδα καταθέτει στο Ανθρωποκτονιών η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το θρίλερ της Πάτρας μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα. Με τη δικογραφία για τα αίτια θανάτου των δύο κοριτσιών να βρίσκεται από χθες στα χέρια των εισαγγελέων Πρωτοδικών Αντ. Ελευθεριάνου και Απ. Ανδρέου.

Συγκεκριμένα, οι δυο εισαγγελείς, οι οποίοι έχουν δώσει και συγκεκριμένη παραγγελία στην Ασφάλεια ώστε να ερευνηθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης, μελετούν εξονυχιστικά τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί και αξιολογούν το αποδεικτικό υλικό, προκειμένου να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους.

Μεταξύ άλλων η δικογραφία που διαβιβάστηκε στους κ. κ. Ελευθεριάνο και Ανδρέου περιλαμβάνει το πόρισμα των ιατροδικαστών. Αλλά και τις καταθέσεις μαρτύρων που ελήφθησαν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

Τα επόμενα βήματα

Οι δύο εισαγγελείς, αφού μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας για το θρίλερ της Πάτρας και αξιολογήσουν το αποδεικτικό υλικό, θα αποφασίσουν και τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι εισαγγελείς θα είναι έτοιμοι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να αποστείλουν κλήσεις για εξηγήσεις σε υπόπτους ή σε ύποπτο/η και για τις δολοφονίες της Μαλένας και την Ίριδας.

Με βάση τα όσα προβλέπονται εκ του νόμου, πιθανότατα, όπως εκτιμάται, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα μπορέσουν να δώσουν παραγγελία για τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης ενός ή περισσοτέρων προσώπων, για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Και όπως όλα δείχνουν, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των δύο κοριτσιών που κρατείται ήδη για την ανθρωποκτονία της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας, θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και θα κληθεί, με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιόποινης πράξης, να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.

Να σημειωθεί πως η κλήση για την Ρούλα Πισπιρίγκου θα ορίζει μεν να εμφανιστεί εντός των επόμενων ημερών. Ωστόσο, θα της δοθεί προθεσμία, καθώς ο όγκος της δικογραφίας είναι τεράστιος.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google New

Νεότερα Άρθρα

Food pass: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε σε 5 ερωτήσεις – απαντήσεις του ΥΠΟΙΚ

Her News

Αράχωβα: «Από το υλικό που έχουμε δεν προκύπτει κακοποίηαση από άνθρωπο» – Τι είπε εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ

HerNews ka

Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Το συμβόλαιο στο Mega

Her News b