HerNews.gr
Social News

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν υπάρχει ημέρα που να μην κάνω καθαρισμό προσώπου και να μην βάλω κρέμες»

Tο «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε σε event του Χάρη Χριστόπουλου και της συζύγου του Αννίτα Μπραντ. Οι δυο τους υποδέχθηκαν με ένα πάρτι τους φίλους τους. Τι δήλωσαν οι Σπύρος Μπιμπίλας και άλλοι επώνυμοι φίλοι τους;

«Πολλές φορές πέφτω από την κούραση. Το παιδί είναι πολύ απαιτητικό», δήλωσε η Αννίτα Μπράντ.

«Το μωρό τώρα βγάζει μουστάκι. Μας τρελαίνει από λατρεία» «Ευτυχώς το παιδί μοιάζει στην Αννίτα», πρόσθεσε ο Χάρης Χριστόπουλος.

«Θα συνεχίσω για 8η χρονιά στο Star, στο κανάλι που με ανέδειξε. H Φαίη είναι για καθαρά ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Είναι άκομψο να λέμε ότι η Φαίη θα έρθει στο Star», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της, αλλά και για άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα!

Καλεσμένη στη λαμπερή εκδήλωση ήταν και η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Ανυπομονώ να τελειώσει η σεζόν, να σας ανακοινώσω αυτά που πρόκειται να κάνω. Διαβάζω πολλά για εμένα που δεν ισχύουν. Εύχομαι τα καλύτερα στην Μαρία Μπακοδήμου», σημείωσε η παρουσιάστρια.

«Έχω κυκλοφορήσει πολλές φορές άβαφη», αποκάλυψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Δεν υπάρχει ημέρα που να μην κάνω καθαρισμό προσώπου και να μην βάλω κρέμες», εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια ο Σπύρος Μπιμπίλας!

«Οι πιο περίεργοι είναι ο Αντόνι Χόπκινς, η Κιμ Κατράλ, η Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Τομ Κρουζ και η Άμπερ Χερντ», ανέφερε ο Γιώργος Σατσίδης, ερωτηθείς για τις περίεργες προσωπικότητες του Χόλιγουντ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Παραδέχεται πόσο φοβισμένη ένιωθε όταν ήταν στη σκηνή με τον πύθωνα το 2001 στα VMAs

HerNews ka

Μάκης Παντζόπουλος: Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στο βίντεο από την Άνδρο

Her News b

Kourtney Kardashian: Δημοσίευσε φωτογραφία της με το θήλαστρο – «Έτσι είναι η ζωή»

HerNews ka