HerNews.gr
Ελλάδα

Ραφήνα: Συνελήφθησαν δύο 24χρονοι για τη δολοφονία του 42χρονου – Ανθρωποκυνηγητό και για άλλους δράστες

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία αναφορικά με την άγρια δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα. Πρόκειται για δύο 24χρονους, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το αυτοκίνητο του ενός κατασχέθηκε, ενώ την ίδια ώρα έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό και για τον εντοπισμό ακόμη δύο δραστών.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι καταθέσεις των μαρτύρων για τον φονικό καβγά, με τον άτυχο 42χρονο να ξυλοκοπείται μέχρι θανάτου.

«Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα», έγραψε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Έτσι τον σκότωσαν

Ο 42χρονος έπινε ποτό μαζί με την κοπέλα του και δύο ακόμη άτομα. Κάποια στιγμή φέρεται να πήγε προς την τουαλέτα του μαγαζιού και όταν γύρισε είδε τέσσερα άτομα να ενοχλούν την κοπέλα του. Όταν τους ζήτησε το λόγο, ξεκίνησε η μεταξύ τους αντιπαράθεση. Άλλη εκδοχή αναφέρει ότι όταν ο 42χρονος σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα, κατά λάθος σκούντησε ένα από τα άτομα της παρέας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να διαπληκτίζονται.

Η μοιραία σιδερογροθιά

Όπως ανέφεραν μάρτυρες, τα χτυπήματα ήταν ιδιαίτερα βίαια και κάποια εξ αυτών έγιναν με σιδερογροθιά, που σύμφωνα με τους γιατρούς έφεραν και το θάνατο του 42χρονου, αφού του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο 42χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο πεζούλι και οι νεαροί διέφυγαν προς την παραλία της Ραφήνας.

Αμέσως μετά ο 42χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου δυστυχώς κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

 Aκολουθήστε μας στo Google New

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Κουρής: Παντρεύτηκε… μυστικά ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη

Her News b

Δίκη Γιώργου Γιαννόπουλου – Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: «Βιάστηκε η ψυχή της κόρης μου» λέει η μητέρα του 6χρονου κοριτσιού

Her News

Δίκη Άλκη: «Τι με κοιτάς ρε; Κοίτα κάτω!», ξέσπασε ο φίλος του σε έναν από τους 12

HerNews ka