HerNews.gr
Σχέσεις

Όσο και να σου λείπει, σταμάτα να τσεκάρεις πόσες ακολουθεί στα social media!

λείπει

Σου λείπει ο πρώην σου. Ο τοξικός πρώην σου. Σε καταλαβαίνω, έχω περάσει και εγώ από μια παρόμοια κατάσταση και δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου για να καταφέρω να νιώσω καλύτερα.

λείπει
@thoughtcatalog

Αν δεν ταυτίζεσαι αυτήν την στιγμή μαζί μου, σίγουρα ταυτίζονται οι φίλες σου, που σου ζητούν να τους στείλεις με screenshot τα story του πρώην τους.

Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή. Σίγουρα σε έχει φτάσει στο σημείο να ξέρεις πως αξίζεις περισσότερα από τα “λίγα” που σου δίνει. Όμως, προσπαθεί να σε κρατήσει στη ζωή του, λέγοντας πως “θέλει να μείνετε φίλοι”.  Η τέλεια δικαιολογία του είναι πως “είσαι ο σωστός άνθρωπος για εμένα, αλλά είχαμε κακό timing”. Και όλα αυτά τα ψέμματα γιατί πολύ απλά θέλει να σε αφήσει να περιμένεις. Να περιμένεις μήπως και θελήσει κάποτε να έχετε το “κάτι παραπάνω”.

Να περιμένεις και να μην προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου. Σε κρατάει στη ζωή του σαν επιλογή και όχι ως προτεραιότητα. Δεν το βλέπεις; Όλα έχουν σχέση με τη ντοπαμίνη που εκκρίνει το σώμα σου όταν βρίσκεσαι στην αναμονή για κάποιον.

λείπει

Όταν όλα είναι σαν ένα τρενάκι του λούνα παρκ. Εκεί που νιώθεις πως έχεις χάσει κάθε ελπίδα να είστε κανονικά μαζί…εμφανίζεται. Με μια του και μόνο πράξη σε φτάνει στον παράδεισο, με τα λόγια του και τις υποσχέσεις του. Μετά όμως, ξαναπέφτεις. Επανέρχεσαι στην πραγματικότητα. 

Για αυτόν τον λόγο και έχεις τις κακές και τις άσχημες ημέρες σου. Περνάς μια άσχημη φάση. Αν έχετε “χωρίσει” ΄έρχεσαι αντιμέτωπη με άσχημα συναισθήματα. Προσπαθείς να καλύψεις ένα κενό. Το κενό που άφησε πίσω του με την απουσία του. Θα σκέφτεσαι συνέχεια τις όμορφες στιγμές σας, ακόμη και αν ήταν λίγες. 

Ας μαντέψω. Θυμάσαι τον άνθρωπο που ήταν στην αρχή, εκείνον που έκανε τα πάντα για να εντυπωσιακή. Αυτό διήρκησε λίγες μέρες ή κάποιους μήνες. Αν ήταν κάποιοι μήνες, είσαι πολύ τυχερή. Σου το χαλάω, το ξέρω και συγγνώμη για αυτό. 

Ο άνθρωπος που ήταν μαζί σου στην αρχή δεν πρόκειται να επιστρέψει.

Δεν υπήρξε ποτέ, απλά ήταν ένα ψέμα που έλεγε στον εαυτό του για να σε “καταφέρει”. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να αλλάξει χαρακτήρα και συμπεριφορά μέσα σε ένα βράδυ! 

Δε γίνεται να σου λείπει αυτός ο άνθρωπος.

Δεν είχε πλέον τον χρόνο και τη διάθεση να προσποιείται άλλο. Σε κέρδισε. Το παραμύθι σχετικά με το “λάθος timing” είναι πολύ κοινότυπο. 

Σε θεωρεί δεδομένη, αυτή είναι η απάντηση που τόσο καρό αναζητάς. Γνωρίζει καταβάθος πως ό,τι και να κάνει, εσύ θα είσαι εκεί και θα τον περιμένεις. Όπως κάνεις άλλωστε κάθε φορά. Παλεύεις με τα συναισθηματά σου για το αν θα τον δεχθείς πίσω.  Τσεκάρεις συνεχώς τα social media του να δεις αν περνάει καλύτερα από σένα και την λίστα των ακόλουθων του. 

λείπει
@thoughtcatalog

Aν εκείνος σε χώρισε και φαίνεται πως περνάει καλά και χωρίς εσένα, τότε πρέπει να το πιστέψεις. Το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται είσαι εσύ. Εκείνος ψάχνει το επόμενο θύμα του. Αντί να νιώθεις θλιμμένη να είσαι ευγνώμων που βγήκες από μια τέτοια κατάσταση. 

Αν σου έκανε love bombing, να ξέρεις πως κάνει το ίδιο με όλες.

Κάνε μου σε παρακαλώ την χάρη και σταμάτα να τσεκάρεις τα social media του και ποιες ακολουθεί. Είναι πλέον δικό του πρόβλημα. Επικεντρώσου στα πράγματα που σε κάνουν χαρούμενη και στους ανθρώπους που σε αγαπούν.

Αν το άξιζε θα βρισκόταν ανάμεσα σε αυτούς, αλλά δεν το αξίζει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σύζυγος: Κάνε τα γενέθλια του ξεχωριστά

Her News

Πως το μαγείρεμα μαζί με τον σύντροφό σου μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σας

HerNews ka

Πρέπει ή δεν πρέπει να φοράμε κάλτσες στο σεξ;

Her News b