HerNews.gr
Ελλάδα

Δίκη Αδαμαντίδη: Αναβολή ζήτησε η Βαρβάρα Κίρκη για να προσκομιστεί η ιατροδικαστική εξέταση

Σε αναβολή οδηγήθηκε η δίκη του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για κατηγορίες που αφορούν σε ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου. Απούσα από το δικαστήριο ήταν η φερόμενη ως παθούσα.

Το αίτημα αναβολής υπεβλήθη από την πλευρά της πολιτικής αγωγής, προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστική εξέταση.

Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε στις 14:00 το μεσημέρι ο γνωστός τραγουδιστής

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με τον δικηγόρο του Αλέξη Κουγια προσήλθε στις 2 το μεσημέρι ο Θέμης Αδαμαντίδης, μετά τη μήνυση που κατέθεσε η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη, για τον ξυλοδαρμό της από τον γνωστό τραγουδιστή, ενώ χθες δόθηκε στη δημοσιότητα το επίμαχο βίντεο, με το οποίο η γυναίκα επιβεβαιώνει το σκηνικό βιαιοπραγίας εις βάρος της την περασμένη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το newsit.gr, είναι τραβηγμένο έξω από προποτζίδικο και σε αυτό, εμφανίζεται το ζευγάρι να προχωράει, όταν ξαφνικά, η γυναίκα δέχεται μία κλωτσιά, την ώρα μάλιστα που έχει γυρισμένη την πλάτη της.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής, την σπρώχνει προς το αυτοκίνητο.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με τους όρους να μην πλησιάσει την σύντροφό του κάτω των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Τα όσα κατέθεσε η σύντροφός του για το σκηνικό που την οδήγησε να προσφύγει στην ΕΛ.ΑΣ έχουν ως εξής:

«Είμαι σύντροφος του Αδαμαντίδη Θεμιστοκλή και μένουμε μαζί στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Στις 1:30 ώρα τις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο στο play ΟΠΑΠ στην Άνω Γλυφάδα στην οδό Γούναρη.
Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας, του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα. Ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Εγώ για περίπου 2 ώρες ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και τον περίμενα.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Φωτιά στο Λουτράκι: Αναζωπυρώθηκε το πύρινο μέτωπο

HerNews ka

Τραγωδία στην Νέα Φιλαδέλφεια: Θρήνος για τον 29χρονο Μιχάλη, οπαδό της ΑΕΚ, που σκοτώθηκε από Κροάτες χούλιγκανς

Her News b

Γιώργος Βάλλης: Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το σκάφος του Στέφανου Κασσελάκη

HerNews ka