HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Φαίη Σκορδά: “Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι και σας αγαπώ πολύ”

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα στα μάτια της, αφού έπεσαν και επίσημα τίτλοι τέλους για το “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Φαίη Σκορδά

Η γνωστή παρουσιάστρια έκλεισε την εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα και φυσικά θέλησαν να αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές τους, ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο αλλά και τους συνεργάτες τους. 

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε  ότι: 

“Να μιλήσω εγώ πρώτος. Μια χρονιά φτάνει στο τέλος της. Μια ιδιαίτερη χρονιά Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τη Φαίη πάνω απ’ όλα, τον ΑΝΤ1 και κυρίως τους ανθρώπους που δούλεψαν πολύ σκληρά για αυτή την εκπομπή. Εμείς που είμαστε χρόνια στην τηλεόραση καμιά φορά χανόμαστε στη μετάφραση. Χάνουμε τη σπίθα στο μάτι για ρεπορτάζ, τη σπίθα για διάκριση, τη σπίθα για επιτυχία. Καμιά φορά αυτή τη σπίθα τη βλέπουμε σε νεώτερους συναδέλφους και φέτος την είδα σε αυτή την ομάδα. Αυτή η σπίθα μου έδωσε μια νέα πνοή, μια νέα δύναμη. Έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν και αυτή η εκπομπή φέτος ήταν μια επιτυχημένη εκπομπή. Ευχαριστούμε και τους τηλεθεατές που στήριξαν αυτή την εκπομπή. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους. Καλό καλοκαίρι”.

Φαίη Σκορδά

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο η Φαίη Σκορδά, η οποία δήλωσε με δάκρυα στα μάτια πως:

Όπως ξέρετε δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Θα ήθελα μόνο ένα λεπτό να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι. Ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Θα συγκρατηθώ γιατί μου ήρθε στο μυαλό μου χθες η γιαγιά μου που μου έλεγε ‘εγώ σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση.

Κι όταν κλαις είσαι τόσο άσχημη που δεν μπορώ. Άμα έχεις μούτρα δεν θέλω να σε βλέπω’. Οπότε με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η τηλεοπτική σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι οικογένεια. Γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά σε αγκαλιάζουν” και συμπλήρωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που είναι δίπλα σε όλους ό,τι κι αν συμβεί.

 

Είναι ο πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1, αλλά πάνω από όλα ο άνθρωπος Θοδωρής Κυριακού. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη μέχρι και την τελευταία στιγμή. Να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα. Σας κοιτώ όλους στα μάτια τις τελευταίες ημέρες και ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που έχουν περάσει από αυτή την εκπομπή .που μπορεί να βρίσκονται σε άλλα κανάλια.

Δεν έχει καμία σημασία, γιατί οι σχέσεις μένουν στο τέλος και αυτό που μένει σε όλες μας τις δουλειές είναι μόνο μια αγκαλιά. Χθες κοιτούσα την Λίτσα και δεν άντεχα. Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι και σας αγαπώ πολύ”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Μπέζος: «Δεν μου αρέσει να βλέπω αγράμματους στην τηλεόραση»

HerNews ka

Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Δημήτρη Μπάση

Her News

Κατερίνα Παναγοπούλου: “Είναι ωραίο να είσαι προσιτός, απλά εγώ δεν ανοίγομαι”

Her News