HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Sexual mirroring: Η τάση στο σεξ που θα σας απογειώσει 

σεξ μετά από τσακωμό-hernews

Sexual mirroring: Η φαντασία στο σεξ είναι μεγάλη. Sky is the limit είναι μια έκφραση που ταιριάζει για την σεξουαλική μας ζωή. Υπάρχουν πάρα πολλά ερωτικά παιχνίδια που μπορεί ένα ζευγάρι να χρησιμοποιήσει.

Οι σεξολόγοι και οι ειδικοί υπόσχονται μια νέα τάση στο σεξ που θα απογειώσει την ερωτική σας ζωή. Η νέα αυτή τάση ονομάζεται sexual mirroring και είναι καθαρά νευρολογική. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν κάποιοι νευρώνες που λειτουργούν σαν καθρέφτες, οι οποίοι ανάβουν όταν παρατηρούμε έναν άνθρωπο να κάνει κάτι και μετά  κάνουμε το ίδιο κι εμείς…

σεξ

Η αλήθεια είναι πως το κάνουμε συχνά και στην καθημερινή μας ζωή όταν βιώνουμε μια σύνδεση με κάποιον. Μιμούμαστε ασυναίσθητα, χωρίς να θέλουμε, τις κινήσεις του. Αυτό αποτελεί ενδεικτικό σημάδι συναισθηματικής νοημοσύνης. Το ίδιο ισχύει και για την σεξουαλική πράξη: Η μίμηση του συντρόφου μας κατά τη διάρκεια του της ερωτικής πράξης, μπορεί να οδηγήσει σε μια συναισθηματική σύνδεση, που κάνει τη στιγμή πιο οικεία, ουσιαστική και διασκεδαστική.

Το sexual mirroring μπορεί να πολλαπλασιάσει την ευχαρίστηση που αισθάνονται και οι δύο σύντροφοι.

Εκτός όμως από την αντιγραφή των κινήσεων, υπάρχει και το φωνητικό sexual mirroring. Το οποίο, πιστέψτε μας,  μπορεί να πάει το σεξ σε άλλα επίπεδα. 

Πρώτα ξεκινάτε χωρίς λόγια. Κάνοντας απλά τις ίδιες κινήσεις και στη συνέχεια, εάν θέλετε, μπορείτε να επαναλαμβάνετε τους ήχους, τις γκριμάτσες και την ένταση. Με απλά λόγια μιμείστε τον σύντροφό σας και αυτό μπορεί να προκαλέσει γέλιο και να σπάσει τον πάγο.

Το sexual mirroring θα έρθει φυσικά, χωρίς προεργασία. Ο σύντροφός σας θα κάνει το Χ και εσείς θα το ακολουθήσετε. 

Παρατηρείτε και μιμείστε, αλλά έχοντας συναίσθημα. Μπορεί να κάνει την αρχή όποιος νιώθει πιο άνετα. Και σίγουρα την επόμενη φορά, θα είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το sexual mirroring προς όφελός σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Υπάρχει η ιδανική διάρκεια τελικά για τα προκαταρκτικά στο σεξ;

HerNewskl

Σεξ: Ποιος ο χρυσός αριθμός για τη διάρκεια, σύμφωνα με τις γυναίκες

Her News

Kunyaza: Ποια είναι η τεχνική που εκτοξεύει τον γυναικείο οργασμό

Her News