HerNews.gr
Ελλάδα

49χρονος έσβησε αβοήθητος έξω από νοσοκομείο στην Πάτρα – Έρευνα ζητά ο υπουργός Θάνος Πλεύρης

νοσοκομειο

Κατεπείγουσα έρευνα για το περιστατικό στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» προκειμένου να διερευνηθεί τι έγινε και να αποδοθούν άμεσα ευθύνες ζήτησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Την παρέμβαση του εισαγγελέα είχε ζητήσει και η οικογένεια του 49χρονου, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου έφτασε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, ζητώντας πρώτες βοήθειες, καθώς είχε δυνατούς πόνους στο στήθος και δύσπνοια, ωστόσο πήρε την απάντηση πως δεν εφημερεύουν και πως πρέπει να απευθυνθεί στο νοσοκομείο του Ρίου. Ο άτυχος άντρας, λίγα μέτρα έξω από το Νοσοκομείο, άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητος.

Λίγα μέτρα έξω από τον Άγιο Ανδρέα, όπως είναι το όνομα του νοσοκομείου ο 49χρονος άφηνε την τελευταία του πνοή αβοήθητος.

«Πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί δεν έδωσαν τις πρώτες βοήθειες σε έναν συνάνθρωπό μας…» αναφέρουν μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος, οι οποίοι κατηγορούν τους υπευθύνους του νοσοκομείου για έλλειψη ανθρωπιάς «Ανθρωπιά τέλος…» αναφέρει ο σύζυγος της αδελφής του 49χρονου.

νοσοκομειο

«Φύγε από εδώ δεν εφημερεύει» ήταν η απάντηση που εισέπραξε από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου απευθύνθηκε και τελικά ο λίγα μέτρα έξω από το νοσοκομείο εξέπνευσε.

«Απαράδεκτοι… Αυτό Μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε Έλληνα ή άλλον συνάνθρωπο μας» αναφέρουν οι οικείοι του που ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Διάβασε τη συνέχεια στη www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δήμητρα Κατσαφάδου: Διαψεύδει την σύλληψη στενού της συνεργάτη για την κλοπή του καταστήματός της

HerNews ka

Δόμνα Μιχαηλίδου: Με υπέροχη εμφάνιση στην Επίδαυρο

Her News

Πρόγραμμα «Ασφαλούς Κολύμβησης», για παιδιά 3 μηνών έως 12 ετών – Συνεργασία Safe Water Sports και Υφυπουργείου Αθλητισμού

Her News