HerNews.gr
Social News

Mary Katrantzou: “Όσο πιο σίγουρος νιώθεις με την εμπειρία τόσο παίρνεις αποφάσεις πιο αποφασιστικά”

Mary Katrantzou

Η Mary Katrantzou χαρακτηρίζεται από τους περισσότερους ως η “βασίλισσα των prints” και έχει καταφέρει να “κερδίσει” τον κόσμο της μόδας.

Mary Katrantzou

Η διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια μίλησε ανοιχτά στο TheTalks και δήλωσε χαρακτηριστικά πως δε μπορεί να πιστέψει πως έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Επίσης η ίδια ανέφερε πως “εχω πει τόσα πολλά μέσα από τα prints και δεν μπορούσα να βρω κάτι που θα με ενθουσίαζε, αλλά υπήρχαν μέρη του κόσμου που μόλις ξεκινούσαν να τα αγοράζουν και είχαν ενθουσιαστεί με τα digital prints και δεν μπορούσα να σταματήσω””.

Στη συνέχεια, η Mary Katrantzou προσέθεσε πως “μέχρι πρόσφατα” εξομολογείται “δεν είχα την αυτοπεποίθηση να πάω σε ένα διαφορετικό μονοπάτι αλλά πλέον νιώθω πιο ελεύθερη. Όσοι δημιουργούν έχουν αμφιβολίες.

Σε άλλες βιομηχανίες φτιάχνεις ένα προϊόν και μένει για πέντε χρόνια και μπορείς να δουλέψεις με αυτό. Στη μόδα πρέπει να βγάζεις εκεί έξω ένα νέο προϊόν κάθε έξι μήνες με πολύ λίγο χρόνο να το επεξεργαστείς, να το εξελίξεις, κι έχεις όλη τη φιλοδοξία του κόσμου. Είναι αδύνατον”.

Όσο για το πώς αισθάνεται, εξομολογήθηκε σχετικά με την αυτοπεποίθηση πως “η Louise Wilson μου είπε κάποτε ότι η αυτοπεποίθηση είναι ένα έπαθλο παρηγοριάς για τους λιγότερο ταλαντούχους και πιστεύω ότι ακριβώς έτσι είναι. Όσοι δημιουργούν βγάζουν κάτι έξω στον κόσμο που είναι καινούριο και προσφέρει την οπτική τους για κάτι. Δεν θα ήταν ανθρώπινο να έχουν τέλεια αυτοπεποίθηση”.

Mary Katrantzou

“Όσο πιο σίγουρος νιώθεις με την εμπειρία τόσο παίρνεις αποφάσεις πιο αποφασιστικά. Είναι μέρος του τρόπου που μεγάλωσα. Δεν νιώθω καλά εάν δεν υπάρχει θέμα για τη συλλογή. Οπότε πρέπει να καθορίσω τη φιλοσοφία πριν κάνω κάτι. Κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν την ιστορία όσο εργάζονται, κάποιοι πρέπει να την έχουν από την αρχή και τη χρειάζονται, όπως εγώ, και κάποιοι προφανώς το κάνουν τόσο καιρό που δεν την χρειάζονται. Η δουλειά τους που τους ξεπερνάει είναι η ιστορία τους”.

 

 

Νεότερα Άρθρα

Social Media, επιχειρήσεις και Covid 19

Her News

Super Κική: “Ήταν εγκληματική οργάνωση αυτή που συμμετείχα. Κάναμε τα πάντα εκτός από φόνο”

HerNewskl

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αιχμηρή ανάρτηση του για τους βιαστές

HerNewskl