HerNews.gr
Social News

Κώστας Φραγκολιάς: Το παθιασμένο φιλί και η εξομολόγηση της συντρόφου του

Το όμορφο ζευγάρι Κώστας Φραγκολιάς και Δώρα Πατσιώτη μοιράζονται φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα social media. Λιώσαμε στην κυριολεξία. 

Το ζευγάρι που μετρά 5 χρόνια κοινής πορείας όπως είπες χθες στις δημόσιες ευχές του ο παρουσιαστής – ηθοποιός , διατηρεί μια πολύ ενεργή παρουσία στο Instagram. Αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους και τα likes πέφτουν βροχή. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kostas Fragkolias (@fragkolias)

Με αφορμή τα γενέθλιά της, τα οποία και γιόρτασε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, η σύντροφος του Κώστα Φραγκολιάς, Δώρα Πατσιώτη βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει για ακόμα μια φορά, ανοιχτά την αγάπη της προς τον αγαπημένο της με μια σειρά φωτογραφιών και μία τρυφερή αφιέρωση.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dora Patsioti (@dorapt)

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε 2 φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στη θάλασσα, όπου φαίνονται να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η σύντροφος του Κώστα Φραγκολιά Δώρα Πατσιώτη έγραψε: «Να με χαίρεστε εσείς που μ’ αγαπάτε και είστε πολλοί! Σας αγαπώ έναν έναν ξεχωριστά! Οι ευχές σας γεμίζουν την καρδιά μου ❤️ @fragkolias Είσαι το πολύτιμο διαμάντι μου💎».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαίρη Συνατσάκη: To δημόσιο ξέσπασμα κατα του Ηλία Ψινάκη

Her News b

Ελένη Μενεγάκη: Ξαναβγάζει την θρυλική φωτογραφία του 2000

Her News

Χριστίνα Παπαδέλη: Η πρώην σύντροφος του Χρήστου Μάστορα ανήρτησε TikTok με το τραγούδι του – Η λεζάντα όλο νόημα

HerNews ka