HerNews.gr
Social News

Χρήστος Μάστορας: Τραγούδησε live στη Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη για τα γενέθλια της – VIDEO

H Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη είχε τα γενέθλιά της και αποφάσισε να τα γιορτάσει στη Ζάκυνθο. Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από το GNTM τον τελευταίο ακούγεται πως βρίσκεται σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα.

Ο frontman του συγκροτήματος Μέλιsses Χρήστος Μάστορας όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από την άλλη, η Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Κυριάκου δεν θέλει και εκείνη να μιλάει για τα προσωπικά της.

Μάλιστα ο Χρήστος Μάστορας ρωτήθηκε πρόσφατα από μία θαυμάστριά του αν είναι σε σχέση και αρχικά προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει, ωστόσο αργότερα ξεκαθάρισε ότι είναι ελεύθερος και δεν έχει σχέση αυτή την περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες , η σχέση του Χρήστου και της Γαρυφαλλιάς μετρά λίγο καιρό. Οι φήμες ξεκίνησαν να φουντώνουν, όταν το μοντέλο δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο χορεύει με το τραγούδι του Χρήστου Μάστορα.

Ωστόσο, φαίνεται πως η Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη και ο Χρήστος Μάστορας ζουν τον έρωτα τους, μετά μάλιστα και απο τις κοινές τους διακοπές στην Χαλκιδική.

Η Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη γιόρτασε τα γενέθλιά της στη συναυλία που έδωσαν οι Μέλιsses στην Ζάκυνθο και όπως βλέπουμε στο video, ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε το τραγούδι των γενεθλίων στο μοντέλο, που έσβησε μια εντυπωσιακή τούρτα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κώστας Φραγκολιάς: Η αγανακτισμένη ανάρτησή του για τις πυρκαγιές

Her News b

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επέτειος γάμου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

HerNews ka

Μαντώ Γαστεράτου: Στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

HerNews ka