HerNews.gr
Αφιερώματα

Ένας χρόνος μετά το τραγικό δυστύχημα του MadClip

Κανείς δεν έχει καταλάβει πόσο γρήγορα πέρασε ένας χρόνος, ένας χρόνος χωρίς τον MadClip που ο χαμός του συγκλόνισε το πανελλήνιο. 

Την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021 στις στις 02:30 τα ξημερώματα ο ίδιος κινούταν με μια Porche στον δρόμο της παραλιακής προς το Καβούρι. Εκείνος επέστρεφε από μια δεξιώση γάμου στην οποια τον είχαν καλέσει πολύ κοντινά του πρόσωπα. 

Στο ύψος κοντά στην εκκλησία της Φανερωμένης ο MadClip έχασε τον έλεγχο του αμαξιου του και έπεσε κάνω σε μια κολόνα φωτισμου και μετέπειτα σε ένα δέντρο. Εκείνος εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα του και η πυροσβεστική χρειάστηκε 2 ώρες για να καταφέρουν να τον βγάλουν έξω από το αμάξι. Στον Ευαγγελισμό που οδηγήθηκε, διαπιστώθηκε τελικά ο θάνατος του. 

MadClip

Η οικογένειά του, οι φίλοι του και οι θαυμαστές δε μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη. Σήμερα ο φίλος του FY θέλησε να κάνει μια άκρως συγκινητική ανάρτηση, ξεσπώντας για αυτό το συμβάν μέσω ενός βίντεο. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως:

“Ένας χρόνος από την επέτειο που έφυγε ο μεγαλύτερος μάγκας που έχει περάσει ποτέ από το ελληνικό rap game και εσείς δεν έχετε κάνει κάτι εκεί στη στροφή, στη Βουλιαγμένη όπου έφυγε. Ούτε μπάρες δεν έχετε βάλει, ούτε τα μπεκ που ποτίζουν τον δρόμο δεν έχετε κλείσει.

 

Έφυγε τόσο αδικοχαμένα και αφήνετε να φύγουν και άλλα άτομα σαν τον Mad ακόμα πιο άδικα. Που έχουν φύγει ήδη εκεί πέρα. Πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό”.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο ίδιος είχαν πολλή στενή σχέση και εκείνη θέλησε να κάνει με τη σειρά της μια ανάρτηση προς τιμήν του αγαπημένου της φίλου. Έτσι έγραψε πως:

«Ένας χρόνος χωρίς εσένα. Μας λείπεις Mad Clip”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου

Her News

Η Philologist-ina μας μαθαίνει ελληνικά: Παγετός ή παγετώνας;

Her News

19 Μαΐου: Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου – Το χρονικό

Her News b