HerNews.gr
Social News

Ιωάννα Μπέλλα: Τι απαντά για τις πλαστικές – “Δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν”

H Ιωάννα Μπέλλα, το κορίτσι που είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM και το πόσο καλή influencer είναι, έχει φύγει από την Ελλάδα. Ζει πλέον στο Λος Άντζελες. Το μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Secret» και μίλησε για τη νέα του ζωή αλλά και τις πλαστικές παρεμβάσεις. 

«Λόγω του κορονοϊού αναγκάστηκα να μείνω Ντουμπάι και τώρα που τα πράγματα είναι ανοιχτά μπόρεσα και είμαι στο LA», είπε αρχικά το super model Ιωάννα Μπέλλα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Bella (@bella_ioanna)

Απάντησε και για την προσωπική της ζωή:

Σχετικά με την προσωπική της ζωή αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο είναι μόνη της: «Είμαι μόνη μου, δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή μου. Και να σου πω την αλήθεια, είναι επιλογή μου. Γιατί έχω αποφασίσει να κάνω focus στα επαγγελματικά. Αφού θα ξεκινήσω και κάτι καινούργιο εκτός από το modelling και θέλω να βάλω όλη την ενέργειά μου εκεί».

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Bella (@bella_ioanna)

Η Ιωάννα Μπέλλα ρωτήθηκε για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει. : «Θα κάνω ό,τι θέλω και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν».

Είπε για πρώτη φορά κάτι καινούργιο που ετοιμάζει: «Θα δημιουργήσω μια σειρά κοσμημάτων για γνωστή εταιρεία που εδρεύει στο Μονακό και θα κάνω την καμπάνια στο L.A. τον Οκτώβριο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάουρα Νάργες: Mε μπικίνι, μετά την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της

Her News

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς!

HerNewskl

Ιωάννα Μπέλλα: Επικριτικά σχόλια για το έντονο photoshop σε φωτογραφία της από γνωστό περιοδικό

HerNews ka