HerNews.gr
Ελλάδα

Κολωνάκι: Πήδηξε από τον 3ο όροφο έχοντας στην αγκαλιά του 100.000 ευρώ – Σώθηκε γιατί προσγειώθηκε σε τέντα

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την πτώση ενός 35χρονου άνδρα στο κενό από μπαλκόνι πολυκατοικίας στην «καρδιά» της Αθήνας. Στο Κολωνάκι.

Το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 03:00 ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Τσακάλωφ στο Κολωνάκι και για καλή τύχη του άνδρα η πορεία του προς το οδόστρωμα ανακόπηκε από τις τέντες καταστήματος και γλίτωσε τον θάνατο.

Όπως λένε οι έως τώρα πληροφορίες, ο άνδρας πήδηξε από τον 3ο όροφο έχοντας αγκαλιά 100.000 ευρώ, ωστόσο προσγειώθηκε σε τέντα και σώθηκε.

αστυνομια

Κατά μία εκδοχή ο άνδρας, βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του που βρίσκεται στον 3ο όροφο.

Κατά την πτώση του τα χαρτονομίσματα σκόρπισαν στην περιοχή σαν…. χαρτοπόλεμος, την ίδια ώρα που ο ίδιος προσγειωνόταν στην στην τέντα του πρώτου ορόφου του κτηρίου.

Λόγω της τέντας ό άνδρας κατέληξε στο πεζοδρόμιο χωρίς να τραυματιστεί.

Από τις 100.000 ευρώ που ο άνδρας είχε αρχικά στην αγκαλιά του, λέγεται ότι μετά την πτώση του βρέθηκαν πάνω του μόνο 53.000 ευρώ.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής κι ασθενοφόρο που τον διακόμισε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.g

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: «Ασυνήθιστη κακοκαιρία» προ των πυλών – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

HerNews ka

Πασχαλινή Λαμπάδα: Τι συμβολίζει

Her News b

Πέτρος Φιλιππίδης: Αθώος για τον βιασμό και ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού- Η πρόταση της Εισαγγελέως

HerNews ka